Hop til indhold kammeradvokaten
 
Sidst opdateret 21.05.2012

Festskrift for professor, dr. jur. Jens Fejø

21.05.2012

I forbindelse med, at professor, dr. jur. Jens Fejø, holdt sin afskedsforelæsning på CBS den 15. maj 2012, fik han overrakt et festskrift i anledning af sin 70 års fødselsdag.

Festskriftet er tilrettelagt af en redaktion, der består af professor dr. jur. Jens Hartig Danielsen, Århus Universitet, kammeradvokat, adjungeret professor Karsten Hagel-Sørensen, professor dr. jur. Caroline Heide-Jørgensen, Københavns Universitet og professor dr. jur. Ruth Nielsen CBS.

Festskriftet indeholder 31 artikler, heraf en artikel af kammeradvokat Karsten Hagel-Sørensen: Højesterets plenumafgørelser 1986-2010 og advokat Jacob Pinborg og advokat Kim Lundgaard Hansen: Papirskibenes kamp mod vindmøller (om Havneklagenævnet, hvor professor Jens Fejø har været formand).

Overrækkelsen af festskriftet til Jens Fejø blev foretaget af Karsten Hagel-Sørensen på redaktionens vegne.

Detalje_B_2