Arrangementer

Kom forbi Kammeradvokatens kontor i Aarhus den 17. november i tidsrummet 15-21 og mød andre studerende og måske kommende kollegaer til en dag med fokus på dig som jurastuderende eller erhvervsjurastuderende. Vi byder desuden på tapas og slutter en spændende eftermiddag af med DJ og cocktailbar.

Kammercafé for studerende

Kammeradvokaten, Åboulevarden 49, 8000 Aarhus C

Rammer du det, du sigter efter? Og er dit mål en fremtid i advokatbranchen? Så kom forbi Kammeradvokatens kontor i Aarhus den 17. november i tidsrummet 15-21 og mød andre studerende og måske kommende kollegaer til en dag med fokus på dig som jurastuderende eller erhvervsjurastuderende. Vi byder desuden på tapas og slutter en spændende eftermiddag af med DJ og cocktailbar.

Vi inviterer indenfor til en uformel eftermiddag med Q&A-stande, konkurrencer, oplæg, merchandise og informationsmaterialer.
Vi sætter bl.a. fokus på studietiden, fuldmægtigperioden og karriereveje og -muligheder, og vores fuldmægtige og studenter glæder sig til at møde dig. Medbring gerne dit cv og lad vores HR-konsulenter hjælpe dig med at komme øverst i ansøgningsbunken til de spændende jobs.

Mød og tal med vores engagerede jurister og studenter om bl.a.:

Studietiden
Skal du vælge udvekslingsophold eller praktikophold, og hvad med studiejob? Hvilken betydning har valgfag, processpil, frivilligt
arbejde og meget mere?

Fuldmægtigperioden
Hvilke opgaver har jeg? Og hvad betyder det i praksis, at jeg får en masse ansvar? Hvordan er kulturen, hverdagen og hvad med løn
og personalegoder? Hvordan er samarbejdet, hvor meget arbejder man, og hvordan kunne en arbejdsdag f.eks. se ud?

Karriereveje og muligheder
Hvilken kompetenceudvikling får jeg tilbudt? Og hvordan får jeg mere at vide om de forskellige karrieremuligheder, der er? Hvordan bliver jeg klogere på karriereveje og kompetencefokus?

Du bestemmer selv, hvornår i KammerCaféens åbningstid, det passer dig at besøge os.

Vi afslutter en spændende eftermiddag med cocktailbar og DJ i selskab med Kammeradvokatens medarbejdere.

Tilmelding er nødvendig senest 10. november 2017 via nedenstående tilmeldingsknap.

Vi glæder os til at se dig!

Del på LinkedIn Del på Facebook