Arrangementer

Arbejder du med HR på lederniveau i en kommune? Har du lyst til at udveksle erfaringer med ligesindede og samtidig blive klædt godt på juridisk? – så er Kammeradvokatens Netværk for HR-chefer i kommunerne noget for dig!

Netværk for HR-chefer i kommunerne #2

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

På dette møde fokuserer vi på helbredsnævnets sagsbehandling og afgørelser i forbindelse med ydelse af svagelighedspension til tjenestemænd m.fl.

Partner, advokat Niels Banke vil indledningsvist sige noget om rammerne for Helbredsnævnet.

Herefter vil specialkonsulent Maria Jeppesen og chefkonsulent Frank Nielsen, begge fra Moderniseringsstyrelsen, fortælle om sagsbehandlingen i Helbredsnævnet samt nævnets afgørelser.


Om HR-netværket
Arbejder du med HR på lederniveau i en kommune? Har du lyst til at udveksle erfaringer med ligesindede og samtidig blive klædt godt på juridisk? Så er Kammeradvokatens Netværk for HR-chefer i Kommunerne noget for dig.

I netværket drøfter vi centrale problemstillinger i krydsfeltet mellem HR og jura. Med udgangspunkt i Kammeradvokatens indgående kendskab til praksis og lovgivning tager vi fat i aktuelle emner eller i de cases eller erfaringer og spørgsmål, som vi opfordrer deltagerne til at byde ind med.

På hvert møde vil der være et kortere oplæg fra Kammeradvokatens eksperter. Herefter vil der være god tid til diskussion, og til at deltagerne kan komme med input og spørgsmål.


Målgruppe & pris

Netværksmødet er kun for medlemmer af Netværk for HR-chefer i Kommunerne.
Hvis du arbejder med HR på chef- eller specialistniveau i en kommune, er du også velkommen til at være med i netværket.

Læs mere om netværket og medlemsbetingelser her.
Netværket koster 2000 kr., ekskl. moms, per år for at deltage.

Praktik
Vi byder på frokost ved ankomst kl. 12.00.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til netværket eller tilmelding, kan du skive til os via kontakt@kammeradvokaten.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Del på LinkedIn Del på Facebook