Arrangementer

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores 4. møde i Netværket for HR-chefer i Kommunerne.

Netværk for HR-chefer i Kommunerne #4

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

På det næste møde har vi valgt at tage følgende emne op: ”Hvilke ansættelsesretlige udfordringer giver den nye digitaliserings-orienterede generation af medarbejdere”?

Erhvervspsykolog Rikke Stürup vil komme og tale om rekruttering og fastholdelse af denne kategori af medarbejdere, herunder hvordan de adskiller sig fra tidligere generationer, og hvilke værdier som de handler ud fra.

Vi vil på dette møde også se på juridiske HR-emner med snitflader til den stigende digitalisering f.eks. aflytning af møder og samtaler, brug af billeder, samt på hvordan de sociale medier spiller ind over denne generation – både mht. muligheder og begrænsninger.  


Om HR-netværket
Arbejder du med HR på lederniveau i en kommune? Har du lyst til at udveksle erfaringer med ligesindede og samtidig blive klædt godt på juridisk? Så er Kammeradvokatens Netværk for HR-chefer i Kommunerne noget for dig.

I netværket drøfter vi centrale problemstillinger i krydsfeltet mellem HR og jura. Med udgangspunkt i Kammeradvokatens indgående kendskab til praksis og lovgivning tager vi fat i aktuelle emner eller i de cases eller erfaringer og spørgsmål, som vi opfordrer deltagerne til at byde ind med.

På hvert møde vil der være et kortere oplæg fra Kammeradvokatens eksperter. Herefter vil der være god tid til diskussion, og til at deltagerne kan komme med input og spørgsmål.

Målgruppe & pris
Netværksmødet er kun for medlemmer af Netværk for HR-chefer i Kommunerne.
Hvis du arbejder med HR på chef- eller specialistniveau i en kommune, er du også velkommen til at være med i netværket.

Læs mere om netværket og medlemsbetingelser her.
Netværket koster 2000 kr., ekskl. moms, per år for at deltage.

Praktik
Der vil være frokost ved ankomst kl. 12.00.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til netværket eller tilmelding, kan du skive til os via kontakt@kammeradvokaten.dk


Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

 

Del på LinkedIn Del på Facebook