Arrangementer

Hold dig opdateret om udviklingen i regler og praksis på det entrepriseretlige område.

Fagligt Forum for Entreprise #3

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Arbejdet med entrepriseret er udfordrende og bredspektret. Entrepriseretten omfatter, ud over de traditionelle problemstillinger relateret til AB92, ABT93 og ABR89, også udvikling af nye samarbejdsformer samt udbud. Hvor problemstillingerne relateret til AB92, ABT93 og ABR89 nok kan anses for at være et område, hvor udviklingen ikke iler af sted, kan det samme ikke siges om udviklingen i byggeriets organisering og i hvert fald ikke om udbudsretten.


Det er tidskrævende selv at holde sig opdateret om udviklingen i regler og praksis, og Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith har derfor etableret det entrepriseretlige netværk ”Fagligt Forum for Entreprise”.


Temaet samt programmet for dette 3. arrangement følger snarest.


Målgruppe
Arrangementet henvender sig til statslige, regionale, kommunale og andre offentlige ansatte, ansatte i almene boligselskaber og andre bygherrer mv.


Praktisk
Vi byder på en let anretning efter oplægget kl. 17.30. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Pris 0,- DKK
Del på LinkedIn Del på Facebook