Arrangementer

Har du ansvaret for, at din organisation eller dele af den overholder de komplekse persondataretlige regler og krav fremadrettet? Så kan det nye DPO-netværk være din vej til at holde dig løbende opdateret og få metoder til at sikre vedvarende compliance.

DPO-netværket #4

Implement Learning Institute, Strandvejen 56, 2900 Hellerup

Har du ansvaret for, at din organisation eller dele af den overholder de komplekse persondataretlige regler og krav fremadrettet? Så kan det nye DPO-netværk være din vej til at holde dig løbende opdateret og få metoder til at sikre vedvarende compliance.

Netværket faciliteres af Kammeradvokaten og Implement Consulting Group, som er blandt Danmarks førende eksperter på området.

Målgruppe
Netværket er åbent for dig, der har deltaget på Kammeradvokatens og Implement Consulting Groups DPO-uddannelse (Foundation og/eller Practitioner) og andre interesserede fra private virksomheder og offentlige myndigheder, der har et ansvar for håndtering af persondata.

Du har måske rollen som databeskyttelsesrådgiver (DPO), skal arbejde i en DPO-lignende rolle eller tæt sammen med en DPO, it-sikkerhedschef (CIO), complianceofficer eller andre jurister og informationssikkerhedsfolk, der beskæftiger sig med databeskyttelse og informationssikkerhed.

Deltagelse i møder i DPO-netværket kræver medlemskab. Læs mere om netværket her.

Temaet for dette møde følger når vi nærmer os.

Pris for medlemskab
4 møder i netværket koster kr. 12.000 ekskl. moms.


Pris 12.000,- DKK ekskl. moms.
Del på LinkedIn Del på Facebook