Arrangementer

Få opdateret din viden om hvilke krav de nye regler om digitale udbud stiller til dig som ordregiver, når Kammeradvokatens juridiske specialister inviterer til morgenmøde.

Digitale udbud

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Få opdateret din viden om hvilke krav de nye regler om digitale udbud stiller til dig som ordregiver, når Kammeradvokatens juridiske specialister inviterer til morgenmøde.

Det får du med
Vi stiller skarpt på kravene til gennemførelse af digitale udbud og giver dig viden om, hvilke krav der er til en digital gennemførelse af udbudsprocessen.

Derudover stiller vi skarpt på udviklingen af ESPD’et i det digitale udbud og den meget aktuelle persondataforordning, som træder i kraft i maj måned i år, og som også har stor betydning, når udbud gennemføres digitalt.

Fristen for at overgå til en fuld digital udbudsproces nærmer sig med hastige skridt, da det er allerede er fra den 1. juli i år, at alle indkøb omfattet af EU’s udbudsregler skal gennemføres digitalt. Vi vil på denne formiddag give dig mulighed for at blive klædt på til, hvordan du som ordregiver håndterer de udfordringer der er ved at skulle overgå til en fuld digital udbudsproces. Vi vil også give dig indblik i, hvordan du let kan opfylde kravene via Kammeradvokatens digitale udbudssystem, og give dig en introduktion til værktøjet.

Målgruppe
Arrangementet er forbeholdt ordregivende myndigheder.

Program
Hvilke krav stiller udbudsreglerne til gennemførelse af digitale udbud?
v/Advokat Thomas Dithmer

ESPD og ESPD-dokumentation i digitale udbud
v/Partner, advokat Vibeke Fabricius Nordlander

Kaffepause

Hvad skal du skal være opmærksom på i den nye persondataforordning, når du gennemfører dine udbud digitalt?
v/Advokat David Knobel

Kammeradvokatens udbudssystem - Digitale udbud
v/Projektkonsulent, cand.jur. Anne Borch Dissing

Praktisk
Der vil være morgenmad og registrering fra kl. 08:30-09.00. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Vi glæder os til at se dig.


Pris 0,- DKK
Del på LinkedIn Del på Facebook