Arrangementer

Datadreven forvaltning i krydsfeltet mellem politik, jura og teknologiudvikling

Konference: Digitalisering og jura 2018

DI, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Kammeradvokaten og DI Digital byder velkommen til Danmarks førende årlige konference om den digitale omstilling af sagsbehandlingen i den offentlige forvaltning.

 

Konferencen opdaterer dig på den nyeste udvikling indenfor teknologi og data, der kan skabe bedre offentlig forvaltning og service. Vi sætter fokus på juridiske dilemmaer og teknologiske potentialer samt ikke mindst på konkrete løsninger.

 

Konferencens formål er at undersøge og beskrive de juridiske og teknologiske udfordringer, som offentlige myndigheder står over for. Fra privacy og retssikkerhed til machine learning og agil projektstyring. Der lægges op til diskussion af de centrale udfordringer med en kombination af indlæg, cases og debat.

 

Deltagerne får brugbare indspark til succesfulde løsninger med konkrete værktøjer og virkemidler. Alt på det højeste faglige og praktiske niveau, hvor aktuelle temaer og problemstillinger inden for digitalisering i det offentlige konkretiseres.

 

Målgruppe
Statslige myndigheder, kommuner, regioner samt IT-leverandører og softwareudviklere samt andre private virksomheder, der leverer digitale løsninger til det offentlige.

 

Ordstyrer
Journalist Niels Krause Kjær fører deltagerne godt igennem dagens program og udfordrer undervejs den digitale dagsorden.

 

Program følger.

 

Pris
3.000 kr. ekskl. moms

 


Pris 3.000,- DKK ekskl. moms.
Del på LinkedIn Del på Facebook