Arrangementer

Kammeradvokaten afholder den 12. april i København og den 1. maj i Aarhus gå-hjem-møde om rækkevidden af de offentlige og private arbejdsgiveres omplaceringsforpligtelser i en række forskellige situationer.

Offentlige og private arbejdsgiveres omplaceringsforpligtelser

Kammeradvokaten, Åboulevarden 49, 8000 Aarhus C

Kammeradvokaten afholder den 12. april i København og den 1. maj i Aarhus gå-hjem-møde om rækkevidden af de offentlige og private arbejdsgiveres omplaceringsforpligtelser i en række forskellige situationer.
 
Du får viden om
Udviklingen i ret- og voldgiftspraksis viser, at arbejdsgiverne i endnu højere grad bør være opmærksomme på mulighederne for omplaceringer af medarbejdere for at undgå afskedigelser og i særdeleshed rækkevidden af omplaceringsforpligtelsen.
 
Arrangementet vil blive afsluttet med en omtale af den nyeste retspraksis af særlig interesse.
 
Der vil være mulighed for at drøfte og stille spørgsmål til vores oplæg undervejs.
 
Målgruppe
Arrangementet er målrettet offentlige og private arbejdsgivere.
 
Praktisk

Vi byder på en let anretning, med et glas vin eller vand, efter oplægget kl. 17.00.
Det er gratis at deltage i arrangementet.


 

 

Del på LinkedIn Del på Facebook