Karriere og uddannelse

Hos os ser vi alle vores medarbejdere som talenter. Med vores ambitiøse Karriereakademi og vores fleksible karriereveje sikrer vi, at vores medarbejdere altid er i udvikling og altid har gode og fleksible karriereudviklingsmuligheder tilpasset den enkeltes behov.

Karriereveje hos Kammeradvokaten


Vi er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads i advokatbranchen blandt de studerende og har vundet Danske Advokaters Innovationspris for firmaets gennemgående og nytænkende karriereindsats.

 

Vi har for længst erkendt, at alle vores medarbejdere er talenter. Vores ambition er at finde den enkeltes talent og udfolde det.

Livsfasefokuseret karriereudvikling

Vi ønsker at bryde med den traditionelle opfattelse af karriere i advokatbranchen. Derfor sker karriereudvikling hos os i en form og et tempo, som passer til, hvor den enkelte medarbejder er i sit liv – privat som professionelt. Vi ved, at dine ambitioner og præferencer kan ændre sig i løbet af dit karriereforløb. Derfor tilbyder vi dig et skræddersyet individuelt karriereudviklingsforløb, som tager højde for netop dit talent, dine ambitioner og dit potentiale.

Vi har øje for, at du til enhver tid har en solid faglig og højt specialiseret ballast på det juridiske plan, men vi ved også, at du derudover rummer andre værdifulde kompetencer og talenter, som vi ønsker at dyrke og udfolde.

I dine første år som fuldmægtig og som ny advokat har vi i vores Karriereakademi fokus på din kompetenceudvikling inden for både Ledelse, Strategi og Innovation og Faglig specialisering.

Her opbygger vi gradvist og systematisk dine kompetencer inden for alle tre områder og kombinerer det med praksisnær læring. Som 2. års advokat tilbyder vi dig en talentindikatortest og en karrieresamtale, hvor vi i fællesskab drøfter, hvilket af de tre karrierespor du har ambitioner om og potentiale til at fordybe dig i og forfølge i din videre karriereudvikling. Der er også mulighed for at søge firmaets High Potential program, hvis du finder det attraktivt at deltage i et alternativt karriereudviklingsforløb i et højt accelereret tempo. Alle vores erfarne advokater varetager som en del af deres karriereudvikling forskellige firmastrategiske roller. Du har f.eks. mulighed for at være præstationsvejleder, videnansvarlig, innovationsansvarlig, underviser, kommunikationsrepræsentant, digitaliseringsansvarlig eller lign., alt afhængig af, hvilket karrierespor du bevæger dig på. På den måde bliver dine særlige talenter også brugt bedst muligt i forhold til vores forretningsmæssige strategi.

Del på LinkedIn Del på Facebook