Ledige stillinger

Har du erfaring med arbejds- og ansættelsesret og lyst til at specialisere dig yderligere?

Advokat eller erfaren fuldmægtig til ansættelsesret (København)

Om jobbet

Du bliver en del af et dedikeret team, der er specialiseret inden for arbejds- og ansættelsesret. Teamet rådgiver offentlige og private arbejdsgivere om alle de spørgsmål, der opstår i relation til de ansatte.

Vores sager handler f.eks. om:

  • forståelse af overenskomstgrundlag
  • spørgsmål om afskedigelsers saglighed eller
  • virksomhedsoverdragelseslovens betydning i forhold til udbudsforretninger

Derudover har vi stor erfaring med at bistå myndigheder ved tjenstlige forhør, og fører retssager for Højesteret, Arbejdsretten, Tjenestemandsretten og faglig voldgift.

Teamet sidder sammen med vores afdeling for finansiering og insolvens og samarbejder generelt på tværs af forretningen, når der opstår ansættelsesretlige problemstillinger inden for andre områder.

Om dig

Du er advokat eller fuldmægtig, og har arbejdet med arbejds- og ansættelsesret i et par år. Du har en stærk interesse for området, med lyst til at fortsætte din specialisering.

Derudover søger vi dig, der:

  • fagligt er blandt de bedste og har mod på at lære endnu mere
  • er analytisk, detaljeorienteret og god til at skrive
  • motiveres af ansvar og en omskiftelig hverdag, hvor alt ikke kan forudses – og ved at det kan kræve en ekstra indsats
  • har et stort personligt engagement, er initiativrig og løsningsorienteret og kan lide at arbejde i teams med kollegaer, kunder og andre rådgivere

Vi kan tilbyde

En engageret og uformel arbejdsplads, hvor du får selvstændigt ansvar med spændende sager og mulighed for at blive specialiseret yderligere inden for arbejds- og ansættelsesret.

Vi har et stimulerende tværfagligt miljø med et højt engagement, selvstændigt ansvar og rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Vi er ambitiøse både i forhold til sagerne og med henblik på videreudvikling af firmaet.

Vi tilbyder desuden en konkurrencedygtig løn, en attraktiv bonusordning samt gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring. Vi har både frokost- og aftensmadsordninger, fysioterapeut og aktive personaleforeninger ligesom du kan tilvælge forskellige bruttolønsordninger.

Der er fokus på din udvikling

Vi lægger vægt på karriere- og kompetenceudvikling og har løbende og målrettet fokus på vores medarbejderes udvikling gennem vores karriereakademi, der tilbyder modulopbygget kompetenceudvikling inden for både faglige, personlige, forretningsmæssige og ledelsesmæssige kompetencer. Erfarne advokater kan vælge at forfølge ét af de tre karrierespor inden for Ledelse, Strategi & Innovation og Faglig specialisering

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte Senior HR-konsulent Trine Hallund på
+45 50 77 84 50 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Er det dig, vi leder efter, så upload din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift snarest muligt. Tiltrædelse er snarest muligt, og vi holder samtaler løbende.

Stillingen er i København.

Del på LinkedIn Del på Facebook