Ledige stillinger

Advokat til M&A


Det går rigtig godt i vores Corporate/M&A team, og vi har brug for flere dygtige advokater.

Har du erfaring med M&A, lyst til at specialisere dig yderligere og til at blive en del af vores stærke team?

Om jobbet

Aktiviteterne i vores transaktionsafdeling består primært af køb og salg af virksomheder, private equity- og ventureinvesteringer, pensionskassers direkte investeringer, omstruktureringer og joint ventures. Derudover rådgiver vi også løbende om selskabsretlige forhold, ejerforhold osv.

Du bliver en del af et ungt og energisk team, og for den rette kandidat vil der være gode muligheder for at sætte sit personlige præg på udviklingen af transaktionsafdelingen og for at deltage aktivt i den videre udvikling af forretningen.  

Vi søger dig, der

  • har erfaring med M&A og vil være en af de bedste på området

  • evner at sætte dig ind i komplicerede problemstillinger og brænder for at blive udfordret hver dag

  • kan yde rådgivning om komplekse forhold på en lettilgængelig måde, og som tænker løsningsorienteret

  • kan holde hovedet koldt, når det går stærkt

  • kan lide at arbejde i teams med kollegaer, kunder og andre rådgivere

Vi tilbyder

Vi er en arbejdsplads med en uformel kultur, der samtidig har ambitionerne og forretningen i fokus. Vi kan tilbyde et stimulerende tværfagligt miljø, dygtige kollegaer, et højt engagement og selvstændigt ansvar for sager og kunder.

Vi lægger stor vægt på karriere- og kompetenceudvikling og har løbende og målrettet fokus på vores medarbejderes udvikling gennem vores karriereakademi, der tilbyder modulopbygget kompetenceudvikling inden for både faglige, personlige, forretningsmæssige og ledelsesmæssige kompetencer. Erfarne advokater kan vælge at forfølge ét af vores tre karrierespor inden for Ledelse, Strategi & Innovation eller Faglig specialisering.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, en attraktiv bonusordning samt gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring. Vi har både frokost- og aftensmadsordninger, fysioterapeut og aktive personaleforeninger, ligesom du kan tilvælge forskellige bruttolønsordninger.

Der er rig mulighed for at lære dine kolleger at kende på tværs af hele firmaet ved fredagsbarer, teamdage og vores to store årlige firmafester.

Vi vil gerne høre fra dig

Er det dig, vi leder efter, så upload din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift snarest. Vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse er i København og snarest muligt, men vi hører også gerne fra dig, hvis du er interesseret i at arbejde på vores kontor i Aarhus.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Senior HR-konsulent Trine Hallund på +45 50 77 84 50 eller partner og advokat Ronnie Kandler på +45 31 26 20 26.

Specialister i Danmark

Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith er et interessentskab og er således ejet af en række advokater, der samtidig arbejder i virksomheden. Med over 550 medarbejdere er vi landets største advokatfirma og har stor erfaring inden for rådgivning til både det offentlige og den private sektor.

Del på LinkedIn Del på Facebook