Ledige stillinger

Har du en bred offentligretlig profil med erfaring inden for stats- og forvaltningsret, persondataret og digitalisering af den offentlige sektor? Vi søger en erfaren advokat, der har lyst til at være med til at præge og udvikle forretningen fra vores kontor i Aarhus.

Advokat til offentlig ret


Har du en bred offentligretlig profil med erfaring inden for stats- og forvaltningsret, persondataret og digitalisering af den offentlige sektor?

Vi søger en erfaren advokat, der har lyst til at være med til at præge og udvikle forretningen fra vores kontor i Aarhus. Det bliver din opgave at opbygge relationer til både nye og eksisterende kunder inden for offentlig ret – i tæt samarbejde med dine kolleger i København, der ofte vil være i Aarhus.

Om jobbet

Du kommer til at indgå i et stærkt team, der rådgiver bredt inden for stats- og forvaltningsret, inden for tværgående offentligretlige love som forvaltningsloven, offentlighedsloven og persondataloven - og i forhold til spørgsmål om hjemmel eller fortolkning af de specielle love på de enkelte forvaltningsområder.

Teamet har base i København, så du skal være selvkørende og kunne fungere som bindeleddet til de lokale styrelser med udgangspunkt fra Aarhus.

Vi har stor erfaring med at håndtere klassiske offentligretlige problemstillinger, herunder om krav til sagsbehandlingen, hjemmelskrav, tilbagekaldelse af forvaltningsakter og offentlige myndigheders erstatningsansvar.

Ofte er målet med vores rådgivning, at kunden skal have et beslutningsgrundlag og et forslag til løsning, som dels bringer klienten videre og dels minimerer eller afklarer risikoen for kritik fra Ombudsmanden eller underkendelse ved domstolene

Vi søger dig, der

  • er advokat med bred erfaring inden for offentlig ret

  • evner at sætte dig ind i komplicerede problemstillinger og brænder for at blive udfordret på din faglighed hver dag

  • kan yde kompleks rådgivning om sagsbehandling og digitalisering, i større og mindre projekter

  • er udadvendt og trives med en stor kontaktflade og megen tid uden for kontoret

Vi tilbyder

Vi er en uformel arbejdsplads med et stimulerende tværfagligt miljø med et højt engagement, selvstændigt ansvar og rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Vi er ambitiøse både i forhold til sagerne og med henblik på videreudvikling af firmaet.

Vi lægger vægt på karriere- og kompetenceudvikling og har løbende og målrettet fokus på vores medarbejderes udvikling gennem vores karriereakademi, der tilbyder modulopbygget kompetenceudvikling inden for både faglige, personlige, forretningsmæssige og ledelsesmæssige kompetencer. Erfarne advokater kan vælge at forfølge ét af de tre karrierespor inden for Ledelse, Strategi & Innovation og Faglig specialisering. 

Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn, ligesom du bliver en del af vores bonusordning.

Der vil være aktiviteter i København i forbindelse med deltagelse i faggruppemøder, teamarrangementer og deltagelse i vores interne karriereakademi.

Vil du vide mere

Om os og om stillingen, så er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Trine Hallund på tlf.: 72 30 78 60.

Vi vil gerne høre fra dig

Lyder det som noget for dig, så upload din ansøgning, CV og eksamenskarakterer snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse efter aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på LinkedIn Del på Facebook