Ledige stillinger

Fuldmægtig til M&A (København)

Om jobbet

Aktiviteterne i vores transaktionsafdeling består primært af køb og salg af virksomheder, private equity- og ventureinvesteringer, pensionskassers direkte investeringer, omstruktureringer og joint ventures. Derudover rådgiver vi også løbende om selskabsretlige forhold, ejerforhold osv.

Du bliver en del af et ungt og energisk team, og for den rette kandidat vil der være gode muligheder for at sætte sit personlige præg på udviklingen af transaktionsafdelingen og for at deltage aktivt i den videre udvikling af forretningen.  

Vi søger dig, der

  • har erfaring med M&A som enten fuldmægtig eller student – eller brænder for at få det
  • evner at sætte dig ind i komplicerede problemstillinger og brænder for at blive udfordret hver dag
  • vil lære at yde rådgivning om komplekse forhold på en lettilgængelig måde, og som tænker løsningsorienteret
  • kan holde hovedet koldt, når det går stærkt
  • kan lide at arbejde i teams med kollegaer, kunder og andre rådgivere

Vi tilbyder

Vi er en arbejdsplads med en uformel kultur, der samtidig har ambitionerne og forretningen i fokus. Vi kan tilbyde et stimulerende tværfagligt miljø, dygtige kollegaer, et højt engagement og selvstændigt ansvar for sager og kunder.

Vi lægger stor vægt på karriere- og kompetenceudvikling og har løbende og målrettet fokus på vores medarbejderes udvikling gennem vores karriereakademi, der tilbyder modulopbygget kompetenceudvikling inden for både faglige, personlige, forretningsmæssige og ledelsesmæssige kompetencer.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, en attraktiv bonusordning samt gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring. Vi har både frokost- og aftensmadsordninger, fysioterapeut og aktive personaleforeninger, ligesom du kan tilvælge forskellige bruttolønsordninger.

Der er rig mulighed for at lære dine kolleger at kende på tværs af hele firmaet ved fredagsbarer, teamdage og vores to store årlige firmafester.

Vi vil gerne høre fra dig

Er det dig, vi leder efter, så upload din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift snarest. Vi holder samtaler løbende.  Tiltrædelse er i København og snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Senior HR-konsulent Trine Hallund på +45 50 77 84 50, Director Carina Vang Kristoffersen på +45 31 79 83 88 eller Partner Ronnie Kandler på +45 31 26 20 26.

Del på LinkedIn Del på Facebook