Ledige stillinger

Har du interesse for insolvens og mod på at lære af de bedste inden for faget? Så bliv en del af et stort team af advokater og fuldmægtige specialiseret inden for insolvensret og med et sammenhold i særklasse.

Fuldmægtige til insolvens (København)

Om jobbet

Vi bistår offentlige kreditorer, udenlandske myndigheder, finansielle virksomheder og nødlidende virksomheder med håndteringen af sager på insolvensområdet.

Som fuldmægtig skal du varetage kreditorinteresser i insolvente virksomheder herunder rekonstruktion, arrest og retssager om omstødelse og ledelses- og rådgiveransvar.

Du kommer også til at deltage i større konkurssager/komplekser, hvor dine evner for samarbejde og kommunikation er afgørende.

Hos Kammeradvokaten har vi fokus på at understøtte og forbedre juridiske processer ved at udvikle nye digitale værktøjer. I efteråret lancerede vi Konkursportalen.dk, hvor kreditorer kan følge konkursbehandlingen løbende i real time gennem hele konkursprocessen. Som fuldmægtig bliver du derfor en del af et advokatfirma med strategisk fokus på digitalisering og innovation – og som samtidig giver plads til de unge talenter, der vil være med til at præge udviklingen.

Om dig

Du er cand.jur. eller cand.merc.jur. og har måske et par års erfaring, men du kan også være nyuddannet med en stærk interesse for insolvens.

Derudover søger vi dig, der:

  • fagligt er blandt de bedste og har mod på at lære endnu mere

  • motiveres af selvstændigt ansvar og en omskiftelig hverdag, hvor alt ikke kan forudses – og ved at det kan kræve en ekstra indsats

  • har et stort drive, er initiativrig og løsningsorienteret

  • arbejder godt i teams med kolleger, samarbejdspartnere og klienter

Vi tilbyder

Vi er en arbejdsplads med en uformel kultur, der samtidig har ambitionerne og forretningen i fokus. Vi har et stimulerende tværfagligt miljø, dygtige kollegaer, et højt engagement og selvstændigt ansvar.

Vi har en af landets bedste uddannelser med et karriereakademi, der giver store muligheder for kompetenceudvikling og fleksible karriereveje. Du får ansvar fra dag ét, men har naturligvis altid støtte i dine kolleger og præstationsvejleder. De første tre måneder er du tilknyttet en tutor – en kollega, der hjælper dig på plads i firmaet og afdelingen.

Afhængig af din erfaring vil du skulle rokere til et andet fagområde inden for de første to år.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, en attraktiv bonusordning samt gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring. Vi har både frokost- og aftensmadsordninger, fysioterapeut og aktive personaleforeninger, ligesom du kan tilvælge forskellige bruttolønsordninger.

Der er rig mulighed for at lære dine kolleger at kende på tværs af hele firmaet ved den ugentlige fredagsbar, fuldmægtigforeningens arrangementer eller de to store årlige firmafester.

Vi vil gerne høre fra dig

Er det dig, vi leder efter, så upload din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift snarest muligt. Vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse er i København og snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Senior HR-konsulent Trine Hallund på +45 50 77 84 50.

Del på LinkedIn Del på Facebook