Ledige stillinger

Arbejder du i dag med transfer pricing, og har du lyst til at specialisere dig yderligere? Så bliv en del af vores højt specialiserede skatteadvokater, der dagligt bistår skattemyndighederne i en række transfer pricing-sager ved Landsskatteretten og domstolene.

Transfer Pricing Specialist (København)

Om jobbet

Du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt, og du får indblik i og udfordrende opgaver inden for nogle af de mest interessante transfer pricing-sager i Danmark. Vi er med ind over langt de fleste transfer pricing-sager, hvor vi fører sagerne på vegne af SKAT og Skatteministeriet.

Du kommer bl.a. til at gennemgå regnskaber, TP-dokumentation, benchmark-analyser og koncerninterne kontrakter mv. på dansk og engelsk. Herudover vil du i samarbejde med vores stærke transfer pricing team bistå med at håndtere de principielle transfer pricing sager i Landsskatteretten og verserende sager ved domstolene. Du vil få et stort ansvar fra dag ét, men vil naturligvis altid have støtte i dine kolleger og præstationsvejleder.

Der er endnu ikke meget praksis på transfer pricing-området, og de kommende års afgørelser og domme vil derfor komme til at danne praksis fremover. Der er desuden generelt stor fokus på området, og arbejdet foregår derfor ofte i et tæt samarbejde med klienten.

Om dig

Du har allerede konkret erfaring med transfer pricing fra f.eks. et stort revisionsfirma, en dansk eller international koncern eller SKAT.

Du er cand.merc.jur. med en stærk interesse for skat, herunder særligt transfer pricing og med lyst til at specialisere dig yderligere.

Derudover søger vi dig, der:

  • har en stærk faglighed inden for skat
  • motiveres ved udsigten til at kombinere din økonomiske forståelse, dine gode engelskkundskaber med din interesse for skattejura
  • kan lide at fordybe sig i et omfattende materiale
  • har et stort drive, er initiativrig og løsningsorienteret
  • arbejder godt i teams med kolleger, samarbejdspartnere og klienter

Vi tilbyder

Vi er en arbejdsplads med en uformel kultur, der samtidig har ambitionerne og forretningen i fokus. Vi har et stimulerende tværfagligt miljø, dygtige kollegaer, et højt engagement og selvstændigt ansvar.

Vi lægger stor vægt på karriere- og kompetenceudvikling og har løbende og målrettet fokus på vores medarbejderes udvikling gennem vores karriereakademi, der tilbyder modulopbygget kompetenceudvikling inden for både faglige, personlige, forretningsmæssige og ledelsesmæssige kompetencer. Erfarne erhvervsjurister kan vælge at forfølge ét af de tre karrierespor inden for Ledelse, Strategi & Innovation og Faglig specialisering

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, en attraktiv bonusordning samt gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring. Vi har både frokost- og aftensmadsordninger, fysioterapeut og aktive personaleforeninger ligesom du kan tilvælge forskellige bruttolønsordninger.

Der er rig mulighed for at lære dine kolleger at kende på tværs af hele firmaet ved den ugentlig fredagsbar, teamdage og de to store årlige firmafester.

Vi vil gerne høre fra dig

Er det dig, vi leder efter, så upload din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift snarest. Vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse er i København og snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Senior HR-konsulent Trine Hallund på +45 50 77 84 50.

Specialister i Danmark

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith er et interessentskab og er således ejet af en række advokater, der samtidig arbejder i virksomheden. Med over 500 medarbejdere er vi et af landets største, private advokathuse med stor erfaring indenfor både det offentlige og den private sektor. Vores specialister spænder over stort set alle juridiske områder, og med knap 1500 retssager om året har vi solid retssagserfaring.

Del på LinkedIn Del på Facebook