Nyheder

Karnov Group har nomineret Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith til Karnovs Nytænkerpris 2017 for udvikling af udbudssystemet ’Digitale udbud’, der gør det nemt og effektivt at samle aftaler og tidligere udbud mv.

Kammeradvokaten nomineret til Karnovs Nytænkerpris 2017


Karnov Group har nomineret Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith til Karnovs Nytænkerpris 2017 for udvikling af udbudssystemet ’Digitale udbud’, der gør det nemt og effektivt at samle aftaler og tidligere udbud mv.

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith er blevet indstillet til Karnovs Nytænkerpris 2017 for udvikling af udbudssystemet ’Digitale udbud’. Prisen uddeles for første gang 12. januar og går til en person eller virksomhed, som har formået at bidrage væsentligt til nytænkning i advokatbranchen.

I sin prisindstilling af ”Digitale Udbud” fremhæver Karnov følgende fordele ved systemet:

  • Ensartet strategisk styring af hele udbudsprocessen
  • Håndtering af udbud og tilbudsbehandling i ensartet og dokumenteret struktur
  • Rapporteringer/overblik og opbygning i ”best practice”
  • Flere udbud med samme ressourcer
  • Informations- og workflow indbygget (ændringer, spørgsmål/svar, rettelsesblade)

Systemet samler eksisterende rammeaftaler og tidligere udbud i et brugervenligt system, der desuden indeholder tjeklister for de forskellige udbudstyper samt alle bekendtgørelsesskabeloner. Derved kan udbud gennemføres på kortere tid, ved mindre ressourceforbrug og med færre klager til følge.