Nyheder

Konkursportalen.dk er et ambitiøst digitalt værktøj, der skal skabe øget transparens i konkursbehandlingen samt underbygge forventningsafstemning mellem kurator og kreditor i konkursboer.

Kammeradvokaten er nomineret til Karnovs Nytænkerpris 2018


​Igen i år er Kammeradvokaten nomineret til Karnovs Nytænkerpris. Denne gang er det med det nyeste digitale skud på stammen, nemlig Konkursportalen.dk.

Karnovs begrundelse for Konkursportalens nominering er, at:

"Konkursportalen er et ambitiøst eksempel på, hvordan digitalisering kan skabe øget transparens mellem advokat og klient samt øge tilgængeligheden til juridisk information."

Konkursportalen.dk 

Konkursportalen.dk er et ambitiøst digitalt værktøj, der skal skabe øget transparens i konkursbehandlingen samt underbygge forventningsafstemning mellem kurator og kreditor i konkursboer.

Om Karnovs Nytænkerpris

Karnovs Nytænkerpris' formål er at hædre dem, der har bidraget til nytænkning i advokatbranchen. De nominerede er indstillet på baggrund af følgende kriterier.

  • Personen eller virksomheden har lanceret en nytænkende forretningsidé, der understøtter advokatbranchen i sit virke
  • Personen eller virksomheden har bidraget til innovative tiltag, der øger tilgængeligheden til juridisk information
  • Personen eller virksomheden har med innovation formået at skabe basis for en offentlig debat, der styrker retssikkerheden i samfundet.

Vinderen får sammen med prisen 20.000 kr. til donation til et social- og samfundsrelevant formål efter eget valg. Prisen uddeles i januar til Karnov Groups nytårskur.

Læs mere og afgiv din stemme her.

Del på LinkedIn Del på Facebook