Nyheder

Danske jurastuderende peger på Kammeradvokaten som en af de tre arbejdspladser, de bedst kunne tænke sig at arbejde hos efter studierne. Det viser resultaterne fra analysevirksomheden Universums årlige undersøgelse.

Kammeradvokaten på de jurastuderendes top tre


Analysevirksomheden Universum gennemfører hvert år en omfattende landsdækkende undersøgelse af landets mest attraktive arbejdspladser blandt jurastuderende.

Resultaterne fra dette års undersøgelse, der netop er offentliggjort, viser, at Kammeradvokaten er blandt de tre arbejdspladser, som de studerende bedst kunne tænke sig at blive ansat hos, når den sidste eksamen er i hus.

”Vi er meget stolte af, at så mange jurastuderende vælger os som en af deres foretrukne arbejdsgivere. De alsidige karrieremuligheder, vi tilbyder, er formentlig en del af årsagen. Vi lægger stor vægt på at understøtte vores medarbejderes karriereudvikling bedst muligt. Senest har vi lanceret nogle helt nye karriereveje, der tager højde for den enkeltes talenter, ambitioner og potentiale,” siger Managing Partner Tomas Ilsøe Andersen.

Kammeradvokaten er de senere år rykket gradvist, men sikkert, op på de jurastuderendes prioriteringsliste. I 2015 blev det således til en 10. plads hos Universum, mens firmaet i 2016 var sprunget fem pladser frem til en 5. plads.

Du kan på Universums hjemmeside se resultaterne her.

Del på LinkedIn Del på Facebook