Nyheder

Kammeradvokaten er den mest populære virksomhed blandt jurastuderende. Det viser en ny undersøgelse fra Epinion, der er gennemført af brancheforeningen Danske Advokater blandt knap 700 jurastuderende i hele landet.

Kammeradvokaten får igen førsteplads i branchens omdømmeanalyse


Kammeradvokaten er den mest populære virksomhed blandt jurastuderende. Det viser en ny undersøgelse fra Epinion, der er gennemført af brancheforeningen Danske Advokater blandt knap 700 jurastuderende i hele landet.

Også i de to foregående undersøgelser i 2010 og 2013 har Kammeradvokaten ligget nr. 1 som den mest attraktive arbejdsplads i branchen.

Omdømmet er vurderet ud fra om de studerende kunne tænke sig at arbejde i virksomheden, om de ville være stolte af at arbejde der, og om de ville anbefale andre at arbejde der.

”Vi er meget stolte af at ligge i top igen, og vi vil gøre alt for at fortsætte med at udvikle os og geare vores virksomhed til fremtiden, så vi kan fastholde det gode omdømme. Særligt interessant er det også, at ledelse, forretningsudvikling, økonomi og IT/Legal Tech i høj grad fremhæves som nye interessante områder at arbejde med inden for branchen. Det falder godt i tråd med vores strategiske indsatsområder og nye karriereveje”, siger Managing Partner Tomas Ilsøe Andersen.

Socialt godt klima og høj faglighed


Branchens omdømme er målt på en lang række spørgsmål inden for fire parametre:

Produkter & Etik, Arbejdsforhold, Faglig udvikling og Præstation & Ledelse.

Her vejer især en virksomheds produkter og etik tungt i de jurastuderendes vurdering - ligesom dele af arbejdsforholdet også har stor betydning: Et socialt godt klima, høj faglighed og fleksible arbejdstider er nogle af de områder, de studerende især fremhæver.

Samlet set ligger branchens omdømme også højere end nogensinde før, mens det kun er Horten og Kammeradvokaten, der ligger over brancheniveau målt på alle parametre.

Del på LinkedIn Del på Facebook