Rådgivning

Vi rådgiver virksomheder, kapitalfonde og offentlige myndigheder om alle forhold vedrørende finansiering.

Finansiering

Vi rådgiver finansielle virksomheder, kapitalfonde og andre virksomheder om alle slags finansieringstransaktioner, herunder akkvisitions- og driftsfinansiering. Derudover har vi stor erfaring med forhandling af låneaftaler og øvrige relevante dokumenter i den forbindelse, herunder interkreditoraftaler og sikkerhedsdokumenter. Vi udarbejder enten lånedokumentation baseret på LMA-standarder eller kortere aftaler tilpasset det nordiske marked.

Vi følger de internationale lånemarkeder tæt og har stor erfaring i at arbejde med internationale parter. Derfor kender vi de aktuelle markedsvilkår for en given transaktion.

Vores rådgivning er løsningsorienteret og værdiskabende, altid under hensyntagen til de retlige og kommercielle detaljer, der er afgørende for et godt resultat for klienten.

Vi rådgiver tillige finansielle virksomheder om optagelse af finansiering, der skal medgå i beregningen af virksomhedens kapitalgrundlag.

Vi har tillige stor erfaring i at rådgive långivere og låntagere i forløbet omkring låntagers potentielle konkurs, og repræsenterer bl.a. penge- og realkreditinstitutter i forbindelse med håndtering af nødlidende engagementer.

Endelig rådgiver vi kommuner og regioner om de særlige regler, der gælder for kommuners og regioners optagelse af lån.

 

Del på LinkedIn Del på Facebook