Rådgivning

Vi bistår med rådgivning om valg af selskabsform, udarbejdelse af stiftelsesdokumenter og ejeraftaler, kapitalforhøjelser, fusion, gennemførelse af generalforsamlinger mv.

Selskaber

Kammeradvokatens Team Finans og Virksomhed hjælper vores kunder med at vælge den rette selskabsform, udarbejde stiftelsesdokumenter, der overholder alle krav, og rådgivning om forberedelse og gennemførelse af bestyrelses- og kapitalejerbeslutninger.

Hvilken selskabsform er den rigtige for en virksomhed? Hvordan kommer man fra idé til et færdigstiftet kapitalselskab? Og hvordan omstrukturer eller omdanner man virksomheden? Vi rådgiver i alle spørgsmål. 

Teamet har et indgående kendskab til Erhvervsstyrelsens praksis og trækker på mange års erfaring med håndteringen af selskabsretlige problemstillinger. Vi har bl.a. omfattende erfaring gennem vores bistand ved stiftelsen af samtlige selvstændige offentlige virksomheder (SOV’er) i Danmark, og har desuden stor erfaring med stiftelse af interessentskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber.

 

Del på LinkedIn Del på Facebook