Viden

Kammeradvokaten etablerer et nyt fagligt forum på ledningsområdet for offentlige myndigheder og anlægsselskaber.

Forum om ledninger - offentlige myndigheder og anlægsselskaber

I januar 2017 startede vi et nyt fagligt forum på ledningsområdet op. Vi ønsker at skabe et forum, hvor offentlige myndigheder og anlægsselskaber kan have en åben dialog om de problemstillinger, der rører sig på ledningsområdet, uden at der samtidig skal tages hensyn til flere interesser. Ledningsejerne er organiseret i Dansk Ledningsejerforum, og vi vil gerne etablere et forum for de øvrige parter i ledningssagerne.

Det juridiske omdrejningspunkt er gæsteprincippet for ledninger, som er et retsområde i løbende udvikling. Vi ved, at det er tidskrævende selv at holde sig opdateret om udviklingen i regler og praksis. Deltagelse i foraet giver mulighed for at være fuldt opdateret på ledningsområdet samt for at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere.

Vi satser på at afholde 3-4 arrangementer årligt i foraet, hvor vi vil gennemgå nyeste praksis på ledningsområdet samt stille skarpt på konkrete og relevante problemstillinger. Der vil herudover som anført være mulighed for erfaringsudveksling. Medlemskabet i foraet og deltagelse i arrangementerne er gratis.

Det næste arrangement afholdes den 14. september - læs mere her

I arrangementsoversigten kan man se, hvornår de øvrige arrangementer i 2017 afholdes.

Målgruppe
Forum om ledninger er for ansatte hos offentlige myndigheder og anlægsselskaber, der beskæftiger sig med problemstillinger på ledningsområdet.

Information og tilmelding
Skriv til smi@kammeradvokaten.dk, hvis du er interesseret i at deltage i netværket.

 

Del på LinkedIn Del på Facebook