Viden

Arbejder du med HR på lederniveau i en kommune? Har du lyst til at udveksle erfaringer med ligesindede og samtidig blive klædt godt på juridisk? – så er Kammeradvokatens Netværk for HR-chefer i kommunerne noget for dig!

Netværk for HR-chefer i kommunerne

 

Arbejder du med HR på lederniveau i en kommune? Har du lyst til at udveksle erfaringer med ligesindede og samtidig blive klædt godt på juridisk? Så er Kammeradvokatens Netværk for HR-chefer i kommunerne noget for dig.

I netværket drøfter vi centrale problemstillinger i krydsfeltet mellem HR og jura. Med udgangspunkt i Kammeradvokatens indgående kendskab til praksis og lovgivning, tager vi fat i aktuelle emner eller i de cases eller erfaringer og spørgsmål, som vi opfordrer deltagerne til at byde ind med.

På hvert møde vil der være et kortere oplæg fra Kammeradvokatens eksperter. Herefter vil der være god tid til diskussion, og til at deltagerne kan komme med input og spørgsmål.


Planlagte møder 2017/18

 • 13. september 2017 - kl. 12.00-15.00
  Tema: Den nye ferielov, som det er forventningen, at regeringen vil fremsætte et lovforslag om i den kommende Folketingssamling.

 • 14. november 2017 - kl. 12.00-15.00
  Tema: Helbredsnævnets sagsbehandling og afgørelser i forbindelse med ydelse af svagelighedspension til tjenestemænd m.fl.

 • 09. januar 2018 - kl. 12.00-15.00
  Tema: #MeToo - håndtering af utilbørlig adfærd på arbejdspladsen.

 • 14. marts 2018 - kl. 12.00 -15.00
  Tema: Netværksmøderne tager udgangspunkt i aktuelle emner, hvorfor temaet vil fremgå på hjemmesiden i det nye år.

Praktisk information

Tid: Netværksmøderne varer 3 timer og afholdes fra kl. 12-15.

Forplejning: Vi byder på frokost ved mødets start kl. 12.00.

Sted: Møderne foregår som udgangspunkt hos Kammeradvokaten i København.

Betaling: Et års medlemskab af netværket koster 2.000 kr. ekskl. moms. Bliver man medlem af netværket i løbet af et netværksår, betaler man kun for de møder, der endnu ikke har været afholdt. Er der tre møder tilbage ud af de fire årlige møder, betaler man således f.eks. 1.500 kr. ekskl. moms. I beløbet indgår mulighed for kortere telefonisk rådgivning (hotline).


Deltagelse og flere oplysninger

Vil du være med? Så anmod om deltagelse på mailadressen kontakt@kammeradvokaten.dk. Du er naturligvis også velkommen til at sende spørgsmål vedr. netværket.

 

Del på LinkedIn Del på Facebook