Viden

Arbejder du med HR på lederniveau i en kommune? Har du lyst til at udveksle erfaringer med ligesindede og samtidig blive klædt godt på juridisk? – så er Kammeradvokatens Netværk for HR-chefer i kommunerne noget for dig!

Netværk for HR-chefer i kommunerne

 

Arbejder du med HR på lederniveau i en kommune? Har du lyst til at udveksle erfaringer med ligesindede og samtidig blive klædt godt på juridisk? Så er Kammeradvokatens Netværk for HR-chefer i kommunerne noget for dig.

I netværket drøfter vi centrale problemstillinger i krydsfeltet mellem HR og jura. Med udgangspunkt i Kammeradvokatens indgående kendskab til praksis og lovgivning tager vi fat i aktuelle emner eller i de cases eller erfaringer og spørgsmål, som vi opfordrer deltagerne til at byde ind med.

På hvert møde vil der være et kortere oplæg fra Kammeradvokatens eksperter. Herefter vil der være god tid til diskussion, og til at deltagerne kan komme med input og spørgsmål.

Planlagte møder

  • 7. februar 2017 - kl. 12.00-15.00
    Tema: Faldgruber og udfordringer inden for virksomhedsoverdragelse og udbud
  • 5. april 2017 - kl. 12.00-15.00
    Tema: Overholdelse af forvaltningsretten i kommuners HR-afdelinger
  • Juni 2017 - kl. 12.00-15.00
    Tema: Ledelsesrettens grænser

Praktisk information

Tid: Netværksmøderne varer 3 timer og afholdes fra kl. 12-15.

Sted: Møderne foregår som udgangspunkt hos Kammeradvokaten i København.

Betaling: Et års medlemskab af netværket koster 2.000 kr. ex moms. Bliver man medlem af netværket i løbet af et netværksår, betaler man kun for de møder, der endnu ikke har været afholdt. Er der tre møder tilbage ud af de fire årlige møder, betaler man således f.eks. 1.500 kr ex moms. I beløbet indgår mulighed for kortere telefonisk rådgivning (hotline).

Deltagelse og flere oplysninger

Vil du være med? Så anmod om deltagelse på mailadressen kontakt@kammeradvokaten.dk. Du er naturligvis også velkommen til at sende spørgsmål vedr. netværket.

 

Del på LinkedIn Del på Facebook