Arrangementer

Bliv klogere på bl.a. strategien i din virksomhed, selskabsformer, ejeraftaler og hvad du må/ikke må i din markedsføring.

Fyraftensmøde for startups og mindre virksomheder

Kammeradvokaten, Åboulevarden 49, 8000 Aarhus C

Kammeradvokaten og konsulentfirmaet KOMMITMENT International inviterer til gratis inspirations– og informationsmøde for iværksættere og mindre virksomheder. Programmet byder på tre forskellige oplæg og der vil efter mødet være lidt at spise og drikke samt mulighed for at netværke med både de deltagende virksomheder og oplægsholderne.

Program
15.30-15.35: Velkomst v/Anders Schulz
15.35-16.15: Markedsføring – v/Jacob Chr. Sølling. Markedsføring generelt – do’s & don’ts, digital markedsføring – faldgruber / hvad må man egentlig?
16.15-16.45: Selskabsformer og ejeraftaler – v/Anders Schulz. Kort intro til de forskellige selskabsformer, hvad er en ejeraftale og hvorfor er den vigtig? Særlig relevante bestemmelser for startups
16.45-17.00: Pause
17.00-18.00: Den strategiske værktøjskasse – v/Lone Aagaard. Hvad er jeres strategiske afsæt? Er der balance mellem marked, strategi, kultur og lederskab? Hvad skal der til for at udvikle forretningen?
18.00-19.00: Netværk og lidt godt til ganen

Mødet er for dig/jer som:
• Har en mindre vækstvirksomhed, har startet virksomhed inden for de sidste to år eller er i gang med at gøre det
• Har (nogenlunde) styr på din idé og virksomhedens koncept
• Ønsker inspiration og viden omkring markedsføring, ejeraftaler og forretningsstrategi

Du vil møde:
Jacob Christian Sølling og Anders Schulz fra Kammeradvokaten, som begge har stor erfaring med at hjælpe og rådgive startups og vækstvirksomheder med blandt andet markedsføring, investeringsaftaler og valg af selskabsform.

Lone Aagaard fra KOMMITMENT International, som har mere end 15 års erfaring som selvstændig og hjælper alt fra små enkeltmandsvirksomheder til store internationale virksomheder med strategi, salg og forretningsudvikling.

Tilmelding:
Send en mail med overskriften TILMELDING til jh@kommitment.dk senest 27/11. Arrangementet er gratis, men tilmelding er bindende.
I mailen skriver du:
• Navn og alder på din virksomhed
• Hvilken type virksomhed det er, og om der er andre ansatte end dig
• Evt. en konkret juridisk eller strategisk udfordring du står med lige nu

Vi glæder os til at se dig!