Arrangementer

Fremtiden er digital - hvad betyder det for branchen og dansk erhverv?

Alumninetværk - Fremtiden er digital

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Kom til en spændende aften for både tidligere og nuværende kollegaer, hvor vi sætter fokus på fremtiden – både i branchen og i erhvervslivet generelt.

Digitalisering er en del af fremtiden. Det vil flytte vores grundlæggende opfattelse af hvilke opgaver, der skal løses af mennesker, og hvilke der kan klares af en maskine. Om kort tid vil softwarerobotter og kunstig intelligens være i stand til at forvalte og servicere mere effektivt end mennesket nogensinde har kunnet. Anders Quitzau, innovationschef og Watson-ekspert i IBM giver os et indblik i, hvad fremtiden bringer inden for bl.a. kunstig intelligens og robotter, og vi garanterer, at det vil sætte gang i tankerne omkring fremtidens muligheder og udfordringer.

Vi byder desuden på en lækker buffet og et baggrundstæppe af musiker Hannah Schneiders melankolske og legende indiepop. I sin musik bruger Hannah bl.a. elektroniske samples og beats, og hun bliver inspireret af lydene omkring hende.

Program
Kl. 17.00: Velkommen v. Partner, Advokat, Tom Holsøe, Kammeradvokaten
Kl. 17.30: Oplæg v. innovationschef Anders Quitzau, IBM, om vores digitale fremtid
Kl. 18.30: Musik v. Hannah Schneider samt buffet & networking
Kl. 21.00: Tak for i aften

Vi glæder os til at se dig!