Arrangementer

Den 23. – 24. januar 2018 afholder Juridisk Institut, Aalborg Universitet konference i forvaltningsret, hvor Kammeradvokaten er hovedsponsor.

Forvaltningsretskonference 2018

Juridisk Institut, Aalborg Universitet, Niels Jernes Vej 6b, 9220 Aalborg Øst

Den 23. – 24. januar 2018 afholder Juridisk Institut, Aalborg Universitet konference i forvaltningsret. To dage fulde af forvaltningsret for praktikere og universitetsfolk. Der vil både være mulighed for at høre store og brede indlæg af generel interesser og at melde sig på tematiserede spor, fx digital forvaltning og socialret. Konferencen afholdes i samarbejde med Kammeradvokaten.

Der vil være over 20 faglige indlæg. Folketingets Ombudsmand indleder og herudover vil der være indlæg af eksperter, praktikere og forskere med specialviden. Man vælger selv, hvilke indlæg man vil lytte til. Man kan fx vælge blandt indlæg om inhabilitet, offentlige kontrakter, erstatningsansvar, statsstøtte, forældelse, forvaltning og sociale medier og meget mere.

Keynote speakers

Børge Dahl, Fhv. højesteretspræsident, professor, dr.merc.h.c.
Jørgen Steen Sørensen, Folketingets ombudsmand
Sune Fugleholm, Advokat, partner, Kammeradvokaten

Tilmelding og pris

Tilmelding før 1. november 2017 = DKK 2.300 ekskl. moms
Prisen er ekskl. konferencemiddag (352,- ekskl. moms) og evt. overnatning.

Der er lukket for tilmelding.