Arrangementer

Kom forbi Kammeradvokatens kontor i Aarhus den 1. november i tidsrummet 15-21 og mød andre studerende og måske kommende kollegaer til en dag med fokus på dig som jurastuderende eller erhvervsjurastuderende. Vi byder desuden på tapas og slutter en spændende eftermiddag af med DJ og cocktailbar.

Kammercafé for studerende

Kammeradvokaten, Åboulevarden 49, 8000 Aarhus C

Rammer du det, du sigter efter? Og vil du gerne være advokat eller erhvervsjuridisk rådgiver? Så er det en oplagt mulighed at komme forbi Kammeradvokaten den 1. november i tidsrummet 15:00-21:00. Her kan du møde repræsentanter fra Kammeradvokaten, andre studerende og måske kommende kolleger til en dag med fokus på dig og din fremtid. Vi byder desuden på tapas og slutter en spændende eftermiddag af med DJ og cocktailbar.

Vi inviterer inden for til en uformel eftermiddag med Q&A-stande, oplæg og merchandise og vi sætter bl.a. fokus på studietiden, fuldmægtigperioden og karriereveje og -muligheder, og vores fuldmægtige og studenter glæder sig til at møde dig.

Der vil desuden være faglige oplæg (begrænsede pladser):
Kl. 15.30-16.00: Hvem er Kammeradvokaten i Aarhus, v/Advokat, Senior Manager, Mattias Chor
Kl. 16.15-16.45: Fremtidens fuldmægtige, v/Advokat, Vibe Marlene H. Guldberg
Kl. 17.00-17.30: Anekdoter fra en fuldmægtig, v/Advokatfuldmægtig Kasper Berg Nielsen

Mød og tal med vores engagerede jurister og studenter om bl.a.:
Studietiden
Skal du vælge udvekslingsophold eller praktikophold, og hvad med studiejob? Hvilken betydning har valgfag, processpil, frivilligt arbejde og meget mere?

Fuldmægtigperioden
Hvilke opgaver har jeg? Og hvad betyder det i praksis, at jeg får en masse ansvar? Hvordan er kulturen, hverdagen og hvad med løn og personalegoder? Hvordan er samarbejdet, hvor meget arbejder man, og hvordan kunne en arbejdsdag f.eks. se ud?

Karriereveje og muligheder
Hvilken kompetenceudvikling får jeg tilbudt? Og hvordan får jeg mere at vide om de forskellige karrieremuligheder, der er? Hvordan bliver jeg klogere på karriereveje og kompetencefokus?

Vi byder ligeledes på tapas og afslutter en spændende eftermiddag med cocktailbar og DJ i selskab med Kammeradvokatens medarbejdere.

Tilmelding er nødvendig senest 25. oktober 2018, men du bestemmer selv, hvornår i Kammercaféens åbningstid, det passer dig at besøge os.

Vi glæder os til at se dig!