Arrangementer

Er du erhvervsjura- eller jurastuderende? Og er du nysgerrig efter at lære om programmering og få en forståelse for, hvordan internettet fungerer? Kammeradvokaten giver dig mulighed for at få en grundlæggende introduktion og inviterer til kodekursus den 7. november kl. 10.00-16.00.

Programmeringskursus: Lær at tænke digitalt

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Er du erhvervsjura- eller jurastuderende? Og er du nysgerrig efter at lære om programmering og få en forståelse for, hvordan internettet fungerer? Kammeradvokaten giver dig mulighed for at få en grundlæggende introduktion og inviterer til kodekursus den 7. november kl. 10.00-16.00.

Teknologi og kunstig intelligens kommer uden tvivl til at spille en stor rolle for fremtidens jurister, når juridiske processer digitaliseres, og computere kan overtage dele af det juridiske arbejde. Hos Kammeradvokaten har vi fokus på, hvordan der kan sættes strøm til vores hverdag, så vores skarpe hjerner bruges rigtigt. Programmering er derfor i stigende grad rykket ind i vores daglige arbejde.

Alle kan kode 
Ved dette arrangement vil Emma Arfelt Kock fra IT-Universitetet (ITU) i løbet af nogle intensive, men også sjove timer give dig en introduktion til programmeringens værktøjskasse og lære dig at skrive dit første basale computerprogram. Programmering er som én stor værktøjskasse. Det tager ikke lang tid at forstå hver enkelte værktøjs funktion, men det tager flere timers træning at lære at bruge det korrekt. 

Kurset vil starte helt fra bunden med konstanter, variabler, if-statements og while-loops i Java, som er det mest anvendte programmeringssprog i verden. 

Kurset vil være en vekslen mellem oplæg og praktiske øvelser, som skal gøre dig i stand til selv at sammensætte elementer til programmer. Kurset er for absolut nybegyndere, og der forventes ingen erfaring med programmering for at deltage. 

Målgruppe
Erhvervsjura- eller jurastuderende.

Praktisk information
Bemærk, at der kun er begrænsede pladser. Kurset er gratis og inkl. forplejning. Du bedes medbringe din computer til kurset.

Kurset er fuldt booket og det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig.