Arrangementer

JUC og Kammeradvokaten afholder Danmarks største udbudskonference - og i år har vi hele fire spor, som du frit kan vælge imellem og derved forme konferencen efter dit vidensbehov. Du kan høre mere end 20 forskellige talere med flere vinkler på udbud, og du kan frit vælge de indlæg, som du gerne vil høre.

Udbudskonferencen 2018

Copenhagen Marriott Hotel, Kalvebod Brygge 5, 1560 København V


JUC og Kammeradvokaten afholder Danmarks største udbudskonference - og i år har vi hele fire spor, som du frit kan vælge imellem og derved forme konferencen efter dit vidensbehov. Du kan høre mere end 20 forskellige talere med flere vinkler på udbud, og du kan frit vælge de indlæg, som du gerne vil høre.

Det giver dig en enestående mulighed for at tilpasse niveau og emner til din profil. Vi inviterer en række specialiserede indlægsholdere til konferencen, som giver dig svar på udbudsrettens gråzoner og svære problemstillinger. 

Udbytte
Du får sidste nyt fra Klagenævnet for Udbud og indsigt i komplekse anskaffelses- og udbudsprocedurer. Konferencen fastholder det bedste fra de foregående år, og de 4 spor går i dybden med konkrete cases og viden, som du kan tage med tilbage til din organisation.

Formål 
På Danmarks største udbudskonference for både ordre- og tilbudsgivere, sætter vi i år med fire spor fokus på de mest aktuelle udbudsemner, og hvad de betyder for både ordregiver og tilbudsgiver. Konferencen giver dig indsigt fra de absolut førende eksperter samt løsninger, som du kan implementere direkte i dit arbejde med udbudsretten.

Målgruppe 
Konferencen er målrettet alle, som i deres dagligdag anvender udbudsreglerne, og som ønsker at blive endnu bedre til at gennemføre effektive udbud uden unødvendige omkostninger. Både som ordregiver og tilbudsgiver har du stor gavn af at deltage, da vi behandler højaktuelle problemstillinger fra begge sider af bordet.

Dialog 
I alle indlæg har du mulighed for at gå i dialog med indlægsholderne og de andre deltagere, så du kan få svar på lige netop de udfordringer, du sidder med. I slutningen af konferencen har du mulighed for 1:1 dialog med indlægsholderne.

Spor
Ud over konferencens hovedspor kan du yderligere vælge mellem fire forskellige spor:
SPOR 1: IT-udbud og nye teknologier
SPOR 2: Komplekse udbud
SPOR 3: AB 18 og udbud
SPOR 4: Tilbudsgiverens værktøjskasse

Det giver dig en enestående mulighed for at tilpasse niveau og emner til din profil. Vi har inviteret en række specialiserede indlægsholdere, som giver dig svar på gråzonerne og de svære problemstillinger.

Du kan frit vælge at skifte spor og dermed høre indlæg på tværs af de fire forskellige spor. Der er indlagt en kort overgangspause, så du kan nå at finde dig til rette.

Tilmelding og praktisk
Læs mere om programmet, indlægsholderne og tilmelding her. 
Pris: Kr. 4.995 ekskl. moms.