Arrangementer

Mød Advokat, Director, Carina Vang Kristoffersen fra Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith den 12. december til Børsens Medico-konference 2018.

Børsen Medico-konference 2018

Crowne Plaza, Ørestads Boulevard 114-118, 2300 København S

Nye forretningsvilkår i medicinalbranchen 

Patientmagt, digitalisering og personlig medicin

På Børsen Medico-konference ser vi nærmere på den teknologiske udvikling på medicinalmarkedet, og hvordan digitalisering er med til at ændre relationen mellem læge og patient og dermed også forholdet mellem patient og medicinalproducent. 

Den digitale udvikling har bevirket, at patienterne er blevet mere autonome og i højere grad mere vidende omkring deres sygdomsforhold og muligheder for behandling end tidligere, hvilket stiller større krav til sundhedssystemet og medicinaludbyderne.

For at tilpasse sig den nye virkelighed er medicinalvirksomhederne nødsaget til at tilpasse sig et stigende ønske fra patienterne om personlig medicin og skræddersyet behandling, hvortil mere direkte digital kommunikation og hjælpemidler til slutbrugeren er nye faktorer, som virksomhederne skal gøre brug af.

Blandt dagens temaer er:

  • Skræddersyet medicin – hvordan og hvorfor
  • Medtechs rolle i diagnosticering
  • Forholdet mellem læge og patient, og hvilken rolle private medicinalvirksomheder spiller i denne relation
  • Lovgivning og brug af teknologi og personlig medicin, der minimerer fejlbehandling

På denne konference vil Børsen se nærmere på den udvikling og det samspil, der sker på markedet mellem teknologi og udvikling af medicin, hvilken indvirkning det har på borgernes rolle og muligheder i sundhedssystemet, samt medicinalvirksomhedernes udbud og tilpasning af medicinske produkter og behandlingsformer.

Tilmelding
Tilmeld dig konferencen her.