Arrangementer

Rammer du det, du sigter efter? Og er dit mål en fremtid i advokatbranchen? Så kom forbi Kammeradvokaten den 23. februar i tidsrummet 15-21 og mød andre studerende og måske kommende kollegaer til en dag med fokus på dig som jurastuderende eller erhvervsjurastuderende.

Kammercafé for studerende

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Rammer du det, du sigter efter? Og er dit mål en fremtid i advokatbranchen? Så kom forbi Kammeradvokaten den 23. februar i tidsrummet 15-21 og mød andre studerende og måske kommende kollegaer til en dag med fokus på dig som jurastuderende eller erhvervsjurastuderende. Vi byder desuden på en let anretning og slutter en spændende eftermiddag af med DJ og cocktailbar.

Vi inviterer inden for til en uformel eftermiddag med Q&A-stande, konkurrencer, oplæg, merchandise og informationsmaterialer. Vi sætter bl.a. fokus på studietiden, fuldmægtigperioden og karriereveje og -muligheder, og vores fuldmægtige og studenter glæder sig til at møde dig. Medbring gerne dit cv og lad vores HR-konsulenter hjælpe dig med at komme øverst i ansøgningsbunken til de spændende jobs.

Der vil desuden være faglige oplæg (begrænsede antal pladser)
Kl. 15.15-15.45: Hvem er Kammeradvokaten, v/Managing Partner Tomas Ilsøe Andersen
Kl. 16.00-16.30: Juniorpartner Paw Fruerlund fortæller om Konkursportalen
Kl. 17.00-17.30: Vores arbejde med digitalisering, v/Partner Tom Holsøe

Mød og tal med vores engagerede jurister og studenter om bl.a.:

Studietiden

Skal du vælge udvekslingsophold eller praktikophold, og hvad med studiejob? Hvilken betydning har valgfag, processpil, frivilligt arbejde og meget mere?

Fuldmægtigperioden

Hvilke opgaver har jeg? Og hvad betyder det i praksis, at jeg får en masse ansvar? Hvordan er kulturen, hverdagen og hvad med løn og personalegoder? Hvordan er samarbejdet, hvor meget arbejder man, og hvordan kunne en arbejdsdag f.eks. se ud?

Karriereveje og muligheder

Hvilken kompetenceudvikling får jeg tilbudt? Og hvordan får jeg mere af vide om de forskellige karrieremuligheder, der er? Hvordan bliver jeg klogere på karriereveje og kompetencefokus?

Vi byder ligeledes på en let anretning og afslutter en spændende eftermiddag med cocktailbar og DJ i selskab med Kammeradvokatens medarbejdere.

Tilmelding
Tilmelding er nødvendig senest den 19. februar 2018, men du bestemmer selv, hvornår i Kammercaféens åbningstid, det passer dig at besøge os.

Kommer du fra SDU, AU eller AAU dækker vi dine transportomkostninger. Send blot din kvittering til hr-afd@kammeradvokaten.dk.

Vi glæder os til at se dig!