Arrangementer

Er du ansvarlig for din organisations GDPR-implementering, eller har du rollen som DPO? Så kom og bliv inspireret til, hvordan du kan få skruet op for de forretningsmæssige effekter efter den 25. maj 2018.

DPO-netværket #2: GDPR - Fra compliance til forretningsmæssig effekt

Implement Learning Institute, Strandvejen 56, 2900 Hellerup

Er du ansvarlig for din organisations GDPR-implementering eller har du rollen som DPO? Så kom og bliv inspireret til, hvordan du kan få skruet op for de forretningsmæssige effekter efter den 25. maj 2018.

I samarbejde med Implement Consulting Group afholder vi eftermiddagsmøde ”Ready for tomorrow”, hvor vi sætter fokus på, hvordan GDPR er en løftestang til forretningsmæssig effekt, øget forretningsmæssig robusthed, omkostningseffektivitet og øget forandringsparathed. Vi hører om erfaringer med GDPR-arbejdet, DPO-rollen, og hvordan man får maksimal forretningsmæssig effekt ud af lovgivningsmæssigt pålagt arbejde.

Mød bl.a. Udenrigsministeriets DPO, som vil fortælle om de 100 første dage som DPO, samt Finance Director hos Fitness World A/S, der vil sætte fokus på, hvordan maksimal forretningsmæssig effekt opnås hurtigt. Derudover kommer journalist og dataetisk rådgiver, Pernille Tranberg og sætter fokus på dataetik.

Endelig får du mulighed for at drøfte dine erfaringer og oplevelser sammen med andre deltagere på en involverende og underholdende måde.

For medlemmer af DPO-netværket afsluttes arrangementet med middag samt indlæg fra Chr. Hansen om nyttiggørelse af compliancearbejde generelt og GDPR specifikt.

Program:

DPO-netværket – faglig del (kun for medlemmer af DPO-netværket)
13.30 Velkommen – opsamling siden sidst
13.40 Gennemgang af netværksplatformen
14.00 Nyheder siden sidst og ønskede emner

Ready for tomorrow (offentlig del)
15.00 Velkomst
15.30 DPO’ens første 100 dage v/DPO i Udenrigsministeriet, Jake Lillethorup Mahs
16.10 Alle med på rejsen – awareness og træning af hele organisationen v/Finance Director i Fitness World A/S, Michael Schrøder
16.50 Dataetik – næste niveau af compliance v/Journalist og dataetisk rådgiver, Pernille Tranberg
17.20 Opsamling på dagen
17.30 Tapas og networking
18.00 Afslutning på åbent event

DPO-netværket – faglig del (kun for medlemmer af DPO-netværket)
18.00 Fagligt indlæg
18.30 Ready for tomorrow middag
19.30 Tak for i dag og tillykke med i morgen

Målgruppe
Netværket er åbent for dig, der har deltaget på Kammeradvokatens og Implement Consulting Groups DPO-uddannelse (Foundation og/eller Practitioner) og andre interesserede fra private virksomheder og offentlige myndigheder, der har et ansvar for håndtering af persondata.

Du har måske rollen som databeskyttelsesrådgiver (DPO), skal arbejde i en DPO-lignende rolle eller tæt sammen med en DPO, it-sikkerhedschef (CIO), complianceofficer eller andre jurister og informationssikkerhedsfolk, der beskæftiger sig med databeskyttelse og informationssikkerhed.

Deltagelse i møder i DPO-netværket kræver medlemskab. Læs mere om netværket her.

Pris for medlemskab
4 møder i netværket koster kr. 12.000 ekskl. moms.