Arrangementer

Med den digitale transformation, intensiveres samarbejdet mellem kunder og leverandører. Derfor skal organisationens leverandørstrategi gentænkes. Der er brug for at sætte it- og digitaliseringsindkøb ind i et mere strategisk og forretningsmæssigt perspektiv.

IT-indkøb i strategisk- og forretningsmæssig perspektiv

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Med den digitale transformation, intensiveres samarbejdet mellem kunder og leverandører. Derfor skal organisationens leverandørstrategi gentænkes. Der er brug for at sætte it- og digitaliseringsindkøb ind i et mere strategisk og forretningsmæssigt perspektiv.

Derfor har DANSK IT's Udvalg for IT i den offentlige sektor kommet med en række anbefalinger i folderen "Indkøb i et strategisk og forretningsmæssig perspektiv", som har til formål, at styrke de offentliges leverandørstrategier. Anbefalingerne vil være omdrejningspunkt for dette morgenmøde, hvor medforfatterne Ejvind Jørgensen og Jimmy Kevin Pedersen som er for- og næstformand i udvalget vil præsentere anbefalingerne og Advokat og partner hos Kammeradvokaten Tom Holsøe vil give sit input til de juridiske aspekter af samme emne.

Du vil på mødet i kombination med publiceringen få et redskab til at komme frem på bane og tage ansvar for, at indkøb sker i et strategisk og forretningsmæssigt perspektiv, der både er mindre bureaukratisk, og samtidig skaber større værdi for organisationen og dens brugere.

 

 Tilmeld dig via Dansk IT's hjemmeside.