Arrangementer

SIRI-kommissionen præsenterer anbefalinger for fintech, blockchain og kryptovaluta i Danmark.

Kan fintech redde Danmark?

C6 - Engineer the future, Allinge, Bornholm

SIRI-kommissionen har brugt foråret på at gå i dybden med finansbranchen og undersøge, hvordan digitalisering og nye teknologier som kunstig intelligens og blockchain kan bruges til, med de finansielle briller på.

Vi debatterer om vi er godt nok med, om vi er på rette vej og hvordan vi kan bruge viden og erfaringer fra fintech-verdenens upstarts virksomheder til at løse andre udfordringer. Behøver vi f.eks. overhovedet kroner og ører for at sætte gang i væksten i landsbyerne.

Panelet består af: 

  • Kent Petersen, Formand, Finansforbundet
  • Ida Auken, MF, Radikale venstre
  • Thomas Damkjær Petersen, Formand, IDA
  • Tanja Lind Melskens, Advokat, Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Ingeniørforeningen IDA står bag arrangementet.