Arrangementer

Forum for Kontrakter og Udbud #2

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Hvornår er tærskelværdierne overskredet? 
I praksis er det ofte ganske svært at vurdere, hvordan man skal opgøre sin kontrakts værdi i forhold til tærskelværdierne. Endvidere kan det være vanskeligt at vurdere, hvornår der er tale om en eller flere anskaffelser, når værdien af den udbudte kontrakt skal opgøres. 

Vi sætter på årets #2 Forum for Kontrakter og Udbud fokus på, hvad man som ordregiver særligt skal være opmærksom på i denne sammenhæng.

Vi giver dig bl.a. et indblik i, hvilke forhold du skal være opmærksom på, når du skal opgøre værdien af en kontrakt i forhold til tærskelværdien, herunder hvornår flere anskaffelser skal anskues samlet i forhold til beregningen af, om et indkøb er over eller under tærskelværdierne. 

Vi giver dig også en kort introduktion til Kammeradvokatens udbudsoversigt, som du også får udleveret som A3-plakat.

Program
Kl. 14:30 Velkomst v/Partner, advokat Jens Bødtcher-Hansen 
 
Kl. 14:45 Seneste praksis v/Erhvervsjuridisk rådgiver, Senior Manager Emil Bisgaard

Kl. 15:30 Kaffepause

Kl. 15:45 – 18.00 Hvornår er tærskelværdierne overskredet? (Inkl. pauser) v/Partner, advokat Niels Karl Heilskov Rytter og v/Advokat, Senior Manager Anne Dencker

Kl. 18:00 Networking og en let anretning.

 

Forum for Kontrakter og Udbud, Aarhus
For tilmelding af tilsvarende netværksmøde i Aarhus, se her. 


Målgruppe
Forum for Kontrakter og Udbud er Kammeradvokatens forum for alle offentligt ansatte, herunder eksempelvis ansatte i statslige, regionale og kommunale myndigheder eller ansatte i offentligretlige organer mv., og som løbende beskæftiger sig med udbudsretlige problemstillinger.

 

Medlemskab er påkrævet, du kan læse om de forskellige medlemskaber her.