Arrangementer

Borgere, journalister m.fl. har gennem aktindsigt mulighed for at få indsigt i myndighedernes foretagender. Aktindsigt skaber bl.a. tillid til den offentlige forvaltning, men det kræver også tid og ressourcer til sagsbehandling inden for stramme tidsfrister.

Nyt om aktindsigt og Aktindsigtshåndbogen

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Borgere, journalister m.fl. har gennem aktindsigt mulighed for at få indsigt i myndighedernes foretagender. Aktindsigt skaber bl.a. tillid til den offentlige forvaltning, men det kræver også tid og ressourcer til sagsbehandling inden for stramme tidsfrister.

Kammeradvokaten lancerede den 10. april 2018 en ny version af Aktindsigtshaandbogen.dk, som bl.a. indeholder en trin-for-trin guide til håndtering af aktindsigt, brevskabeloner, ombudsmandsudtalelser og seneste nyheder.

Du får viden om
Med udgangspunkt i Aktindsigtshåndbogens univers giver vi dig denne formiddag et overblik over den seneste rets- og ombudsmandspraksis indenfor aktindsigt. I den forbindelse ser vi også på, hvordan du kan benytte Aktindsigtshåndbogen i den daglige sagsbehandling, og hvordan sagsbehandlingen på denne måde kan foregå hurtigere og mere effektivt.

Du får også vores bud på de nyeste tendenser indenfor aktindsigt, herunder betydningen af indsigtsretten i den nye persondataforordning. 

Målgruppe
Arrangementet henvender sig til alle medarbejdere i offentlige myndigheder og andre organisationer, som beskæftiger sig med aktindsigt. 

Aktindsigtshåndbogen
Du kan finde mere information her: www.aktindsigtshaandbogen.dk

Praktik
Der vil være morgenmad med kaffe og te fra kl. 08.45.
Oplæggene starter kl. 09.00.
Det er gratis at deltage i arrangementet.