Arrangementer

Drømmer du om en karriere som advokat? Få et indblik i advokatverden med Kammeradvokatens Sommerakademi.

Sommerakademi for jura- og erhvervsjurastuderende

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Er dit mål at blive en skarp juridisk forhandler? Eller ser du dig selv i retten, hvor du med ildhu og gejst procederer for en dommer? På Kammeradvokatens Sommerakademi kan du udleve disse roller - og mere til.

Kammeradvokatens Sommerakademi er en tilbagevendende workcamp, der siden 2007 har givet ambitiøse studerende et indblik i arbejdet hos Kammeradvokaten. Hos os arbejder advokater og erhvervsjurister side om side. Derfor opfordrer vi både jura- og erhvervsjurastuderende til at ansøge.

Det juridiske arbejde i praksis

I løbet af fire intensive dage skal du sammen med et team af andre studerende løse cases, hvor I får mulighed for både at afprøve rollen som advokat og erhvervsjuridisk rådgiver samt deltage i en fiktiv retssag, hvor der skal procederes foran rigtige dommere. Ved at bringe teamets forskellige kompetencer og baggrunde i spil, vil I komme sikkert i mål og sørge for det optimale resultat for jeres klient.

Du vil undervejs blive vejledt af vores erfarne jurister, som vil udfordre dig på din faglighed og dine evner til at udfylde rollen som erhvervsjuridisk rådgiver eller advokat. Undervejs er der oplæg ved virksomhedens jurister og partnere om emner, der har relevans for løsningen af casene. Vi har desuden fokus på involvering og networking med spændende aktiviteter og sociale arrangementer i løbet af de fire dage. Du kommer ikke til at kede dig, hverken fagligt eller socialt.

Drømmer du om en karriere inden for advokatbranchen?

Sommerakademiet er din mulighed for at opnå indsigt i arbejdet som advokat eller erhvervsjuridisk fuldmægtig, før du selv skal vælge karrierevej. Vores sommerakademi er målrettet dig, som overvejer, om en karriere inden for advokatbranchen er noget for dig.

Skal du være med?

Sommerakademiet afholdes den 20.-23. august 2018 på vores adresse, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V. Tæt ved Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

Deltagelse i sommerakademiet er gratis, og vi sørger for indkvartering på hotel for alle deltagere under hele forløbet.

Har du mod på at løfte blikket fra bøgerne og prøve juraen af i praksis? Så upload din ansøgning inkl. cv og karakterudskrift via linket i højre side senest den 24. juni 2018.

Udtalelser fra deltagere

” Et vellykket og velorganiseret ophold, som er juridisk udfordrende, og giver et unikt indblik i livet som advokat. Det faglige niveau er tårnhøjt, og det sociale liv omkring gør opholdet sjovt, selvom dagene er lange.”

” Kammeradvokatens Sommerakademi har givet mig en realistisk forsmag på arbejdet som advokat - og nu kan jeg ikke vente med at gøre det på fuld tid!

"Alle, der har været omkring sommerakademiet, har gjort deres bedste for, at vi som deltagere fik en god oplevelse. Der var en fin balance mellem relevante foredrag, og de forskellige cases vi beskæftigede os med."

”Jeg vil anbefale alle, der overvejer at gå ind i advokatbranchen, at deltage i Kammeradvokatens sommerakademi. Deltagerne er engagerede og imødekommende. Kammeradvokaten og dets medarbejdere tager hånd om én og skaber de bedste praktiske betingelser, man kunne ønske sig.”

Kontakt

Kontakt HR-konsulent Christine Quitzau på hr-afd@kammeradvokaten.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!