Arrangementer

Netværk for HR-chefer i Kommunerne tager udgangspunkt i aktuelle emner, hvor der vil være oplæg fra en eller flere af Kammeradvokatens eksperter. Herefter vil der være god tid til diskussion, og til at deltagerne kan komme med input og spørgsmål.

Netværk for HR-chefer i kommunerne #1

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

På dette netværksmøde ser vi på arbejdsgiveransvarets grænseområder. Vi ser på arbejdsgiverens erstatningsansvar over for praktikanter, personer i arbejdsprøvning og andre løst tilknyttede personers retsstilling.

Herudover ser vi på, hvornår arbejdsgiveren kan gøres ansvarlig for skader sket i forbindelse med opgaver udført af frivillige, f.eks. pårørende eller forældre, der hjælper til på børnehavens arbejdsdag. 

Endelig ser vi på mulighederne for forebyggende tiltag og betydningen heraf.

Målgruppe
Hvis du arbejder med HR på chef niveau i en kommune, er du velkommen til at være med i netværket. 
Netværksmødet er kun for medlemmer af Netværk for HR-chefer i kommunerne, du kan læse mere her

Forplejning
Mødet er inklusiv frokost med kaffe og te. 

Om HR-netværket
Arbejder du med HR på lederniveau i en kommune? Har du lyst til at udveksle erfaringer med ligesindede og samtidig blive klædt godt på juridisk? Så er Kammeradvokatens Netværk for HR-chefer i Kommunerne noget for dig.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til netværket eller tilmelding, kan du skive til os via kontakt@kammeradvokaten.dk