Arrangementer

Den 13. september afholder Dansk IT konferencen 'IT Jura', hvor du kan blive opdateret på årets væsentligste it-retslige begivenheder. Du får desuden mulighed for at netværke med øvrige it-faglige jurister.

IT Jura 2018 Konference

Mogens Dahl Koncertsal: Mogens Dahl Koncertsal, Snorregade 22, 2300 København

DANSK IT byder for 19. gang velkommen til den årlige IT Jura konference, som afholdes i de smukke rammer i Mogens Dahl koncerthus på Islands Brygge i København.

Der er vanen tro sammensat et fagligt stærkt program, der giver dig den rette opdatering på det it-retslige område. Du kan bl.a. høre oplægget af partner og advokat Mette Lindskoug, som sammen med post.doc og ph.d. Knud Wallberg gennemgår de væsentligste nyheder inden for immaterialret. Der bliver desuden rig mulighed for at erfaringsudveksle med ligesindede kollegaer.

Konferencen sætter i år fokus på fire forskellige temaer, som du frit kan vælge imellem:

  • Cyber Security
  • GDPR
  • Blockchain
  • It-kontrakter

Professor, dr. jur. Henrik Udsen inviterer forskellige praktikere på scenen, når han giver en grundig gennemgang af årets it-retslige begivenheder. Efter konferencen får du udleveret et kursusbevis som dokumentation for efteruddannelse, og konferencens præsentationer vil blive elektronisk tilgængelige.

Konferencen indledes med fire opdateringsindlæg, hvor førende forskere og praktikere med ekspertise inden for immaterialret, persondataret, it-kontraktret og markedsføring- og e-handel gennemgår det seneste års udvikling. Når du går til frokost, har du fået en koncentreret gennemgang af den væsentligste nye lovgivning, retspraksis, centrale vejledninger mv. inden for it-retten.

Du kan finde programmet og tilmelde dig via Dansk IT's hjemmeside. Se eventuelt her