Arrangementer

Hold dig opdateret på nyeste praksis på ledningsområdet - for offentlige myndigheder og anlægsselskaber.

Forum om Ledninger - offentlige myndigheder og anlægsselskaber #1

Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Hos Kammeradvokaten har vi etableret et fagligt forum på ledningsområdet. Vi ønsker at skabe et forum, hvor offentlige myndigheder og anlægsselskaber kan have en åben dialog om de problemstillinger, der rører sig på ledningsområdet, uden at der samtidig skal tages hensyn til flere interesser. Ledningsejerne er organiseret i Dansk Ledningsejerforum, og vi vil gerne etablere et forum for de øvrige parter i ledningssagerne.

Det juridiske omdrejningspunkt er gæsteprincippet for ledninger, som er et retsområde i løbende udvikling. Vi ved, at det er tidskrævende selv at holde sig opdateret om udviklingen i regler og praksis. Deltagelse i forummet giver mulighed for at være fuldt opdateret på ledningsområdet samt for at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere.

Vi satser på at afholde 3-4 arrangementer årligt i forummet, hvor vi vil gennemgå nyeste praksis på ledningsområdet samt stille skarpt på konkrete og relevante problemstillinger. Der vil herudover som anført være mulighed for erfaringsudveksling. Medlemskabet i forummet og deltagelse i arrangementerne er gratis.

Målgruppe  
Forum om Ledninger er for ansatte hos offentlige myndigheder og anlægsselskaber, der beskæftiger sig med problemstillinger på ledningsområdet.

Temaet til dette arrangement følger snarest. 


Pris 0,- DKK