Lendino A/S

Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith bistår ved millioninvestering i Lendino A/S

Lendino A/S


Kammeradvokatens Team Finans og Virksomhed har rådgivet Lendino A/S, som er Danmarks førende crowdlending virksomhed, i forbindelse med Torben Nordal Clausens millioninvestering i selskabet. Torben Nordal Clausen er kendt for sin tidligere stilling som administrerende direktør hos Danske Commodities.

Lendino er markedsledende i Danmark inden for crowdlending og har indtil nu formidlet lån til SMV’er i Danmark for i alt 18 millioner. Med investeringen skal Lendino udvikle forretningen og gøre det endnu nemmere for danske virksomheder at opnå finansiering.

Torben Nordal Clausen er desuden tiltrådt som bestyrelsesformand hos Lendino.

Tanja Lind Melskens fra Kammeradvokaten er til daglig advokat for Lendino og bistår selskabet med den juridiske rådgivning indenfor især selskabsretten, den finansielle regulering og finansieringsretten.

Arbejdet med at rådgive og hjælpe opstarts- og vækstvirksomheder er en del af Kammeradvokatens strategi for at sikre, at disse virksomheder får den rigtige rådgivning i forbindelse med selskabsetablering, kontraktudarbejdelse, kapitalfremskaffelse og øvrige regulatoriske forhold.

Tanja Lind Melskens og Hanne Marthine Møller Jensen rådgav Lendino i transaktionen.

Nyhed i Børsen 14.01.16: Topnavn med millioner skal skabe gennembrud for lån til sultne småvirksomheder

Nyhed i Berlingske Business 14.01.16: Vækstkonge investerer millioner i dansk låneeventyr