Karriere

Kammeradvokatens talentspottere

Kammeradvokaten har udvalgt et hold af talentspottere, der har til opgave af opbygge relationer til branchens kvikke hoveder.

Teamet af talentspottere består af 43 dygtige og engagerede medarbejdere inden for forskellige juridiske specialeområder. Læs herunder, hvad talentspotterne især er på udkig efter.

Advokater & erhvervsjuridiske rådgivere

Vores mange dygtige advokater og erhvervsjuridiske rådgivere arbejder med alsidige opgaver inden for både rådgivning, forhandling, konkursbehandling og retssagsførelse. Jobbet byder på mange faglige udfordringer, som medarbejderne rustes til gennem daglig sparring med nogle af landets dygtigste jurister og gennem en solid videreuddannelse. Vores talentspottere har fokus på at spotte talenter, hvis arbejdsindsats ligger på et højt fagligt og etisk niveau samtidigt med, at kandidaten formår at indgå i samarbejde med kolleger såvel som klienter.

Har du evnerne og det særlige drive, der skal til for at blive advokat hos os, og vil du vide mere om de forskellige karriereveje, som Kammeradvokaten tilbyder, er du velkommen til at kontakte en af vores talentspottere, som du finder herunder. 

Advokatfuldmægtige & erhvervsjuridiske fuldmægtige  

Vores team af kompetente advokatfuldmægtige og erhvervsjuridiske fuldmægtige gennemgår alle Kammeradvokatens unikke og kompetencegivende 3-årige uddannelse. Uddannelsen ruster bl.a. de advokatfuldmægtige til at gå i retten gennem en solid procedureerfaring allerede i de første år. Flere af vores fuldmægtige får desuden møderet for landsretten samtidig med deres bestalling.

I 2010 etablerede vi et fuldmægtigforløb for nyuddannede cand.merc.jur.'er. Forløbet foregår parallelt med vores advokatfuldmægtiguddannelse, og i dagligdagen skelnes der ikke mellem de to former for fuldmægtige. Vores talentspottere er på udkig efter selvstændige talenter med et højt fagligt niveau, der er parate til tage et stort ansvar tidligt i deres uddannelse.

Har du fagligheden og engagementet til at arbejde med dine egne sager fra begyndelsen - og er du klar til at tage det ansvar, der følger med - så er du en af de kandidater, som vores talentspottere er på udkig efter.

                       

Studerende & stipendiat

Vores gruppe af studerende er karakteriseret ved at være blandt de fagligt dygtigste på deres årgang samtidig med, at de er holdspillere og bidrager til et godt socialt miljø. Jobbet er overordnet præget af selvstændig juridisk opgaveløsning, dog med rig mulighed for sparring med Kammeradvokatens dygtige jurister og gruppen af studenter. Vores talentspotttere er på udkig efter fagligt dygtige talenter, og især studerende, der har kompetencerne og engagementet til at påtage sig et job som student i Kammeradvokaten, og som på sigt også kan løfte opgaven som stipendiat eller fuldmægtig i firmaet.