Nyheder

Mange tror, at vi er reserveret til staten, men det er vi jo ikke. Vi er en privat advokatvirksomhed, der har en storkundeaftale med staten, men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke kan tage opgaver for andre ind, sådan lyder det fra managing partner, Tomas Ilsøe Andersen.

Kammeradvokaten søger ud over staten


Berlingske Business har udgivet en artikel om Kammeradvokatens forretningsmuligheder i det private erhvervsliv, og firmaets ambition om at gøre sig gældende over for virksomheder, hvor det giver mening.

Managing partner Tomas Ilsøe Andersen udtaler, at "... mange tror, at vi er reserveret til staten, men det er vi jo ikke. Vi er en privat advokatvirksomhed, der har en storkundeaftale med staten, men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke kan tage opgaver for andre ind".

Kammeradvokaten har identificeret en række områder og kompetencer, som firmaet kan bringe i spil i forhold til private virksomheder – uden at komme i konflikt med staten.

Du kan læse hele artiklen her.