Nyheder

Den nye betalingslov blev fremsat onsdag den 15. marts 2017 og medfører store ændringer, der kommer til at påvirke og markant ændre den finansielle sektor. Hos Kammeradvokatens FinTech-team har vi fokus på PSD2 og den nye betalingslov, og vi har i den forbindelse oprettet en ny temaside om PSD2.

Tema: PSD2 og den nye betalingslov

Af Tanja Lind Melskens


Den nye betalingslov blev fremsat onsdag den 15. marts 2017 og medfører store ændringer, der kommer til at påvirke og markant ændre den finansielle sektor.

Hos Kammeradvokatens FinTech-team har vi fokus på PSD2 og den nye betalingslov. Derfor har vi oprettet en ny temaside: Alt om PSD2, som findes her.

På siden finder du blandt andet en introduktion til den nye lov, tidslinje, en behandling af særlige emner i loven, krav til tilladelse, Q & A m.v.

Vi har også lavet en ordbog og en lovsamling, hvor vi har samlet direktiver, forarbejder, EBAs forskrifter og selvfølgelig den danske betalingslov.

Vi opdaterer siden løbende med nyhedsbreve om emner, som vi mener er relevante for FinTech-industrien og den finansielle sektor generelt.

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer til vores side, er du velkommen til at kontakte vores team af specialister. 

Vi glæder os til at følge behandlingen af loven i Folketinget den 28. marts 2017 og den videre implementering i Danmark.