Nyheder

Har du ansvaret for, at din organisation eller dele af den overholder de komplekse persondataretlige regler og krav fremadrettet? Så kan DPO-netværket være din vej til at holde dig løbende opdateret og få metoder til at sikre vedvarende compliance.

DPO-netværket

Af Martin Sønnersgaard

 

Det kan være svært at holde sig opdateret i den nye databeskyttelsesforordning, som træder i kraft fra den 25. maj 2018. Men nu har du mulighed for at blive en del af et netværk, som løbende holder dig opdateret med de omfattende krav i den nye databeskyttelsesforordning - samt giver dig metoder til at sikre vedvarende compliance. 

DPO-netværket 

Kammeradvokaten har i samarbejde med Implement Consulting Group faciliteret DPO-netværket. De to virksomheder har de seneste år med stor succes samarbejdet fast om gennemførelsen af en DPO-uddannelse, som flere end 200 deltagere indtil nu har gennemført. Kombinationen mellem Kammeradvokatens juridiske ekspertise og Implements procesfokus betyder, at alle aspekter i forhold til rollen som persondataansvarlig bliver inddraget.

Læs mere og/eller bliv en del af netværket.