Nyheder

Advokat Cathrine Wollenberg Zittan er udnævnt til partner hos Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith.

Konkurser, krak og karrieredrømme


En viljestærk jurist med begge ben plantet solidt i den komplekse jura og med et hjerte, der banker for både karrieren og familielivet. En overbevisende advokat og en tillidsvækkende kommunikatør, der høster anerkendelse som sparringspartner blandt sine kunder og kollegaer.

36-årige Cathrine har gennemført Kammeradvokatens to-årige High Potential Program, er certificeret insolvensadvokat og fik i sommeren 2016 titlen som juniorpartner, inden hun i december 2017 kunne gå på juleferie med nyheden om en forestående partnertitel i autosignaturen.

I mesterlære under finanskrisen

Drevet af interessen for de juridiske discipliner inden for skat, afgifter og konkurs startede Cathrine som advokatfuldmægtig hos Kammeradvokaten i 2007. Det blev dog hurtigt til en stejl læringskurve, da finanskrisen tog fart i de år, og IT Factory, ’Gul feber’-sagen og flere store bankkrak fyldte i Cathrines sagsmapper.

Flere store samfundsmæssige sager har været mellem Cathrines kyndige hænder de sidste 10 år. Det er sager for SKAT, herunder inddrivelsessager, og hun har senest bl.a. været en del af det advokatteam, der bistod Finansiel Stabilitet i sagen mod CapiNordic Bank for Østre Landsret.

Stærk leder i et konkurrencepræget felt

De store omdiskuterede konkurssager – og jagten på millioner til kreditorerne – er spændende, men for Cathrine ligger det udfordrende i meget mere end det at være en dygtig jurist. Forretningsforståelse og menneskekundskab lærer man at mestre gennem uddannelse og erfaring, og det mener Cathrine er essentielt for at drive en moderne virksomhed og skabe værdi for sine kunder.

I dag er Kammeradvokatens afdeling for insolvens og finansiering vokset betydeligt siden 2007 og breder sig nu over flere kontoretager med adresse i både København og Aarhus. En vækstrejse, som Cathrine fortsat synes er meget spændende at tage del og lederskab i. Kunderne omstrukturer og skifter fokus og her skal firmaet følge med og fortsat opretholde og udvide volumen i et stærkt konkurrencepræget felt.

Privat er Cathrine gift på 13. år med Martin. Sammen har de Arthur på to år og Vilhelm på seks år. Når ikke ferievalget falder på børnevenlige Disneyland, ligger de sydlige himmelstrøg højt på rejsebarometeret. Senest det historiske Berlin, de naturrige østrigske alper, sommerlune Verona og Toscanas vinmarker og olivenlunde.

Læs mere om Cathrine Wollenberg Zittan