Nyheder

Advokat Anne Skjold Qvortrup indtrådte pr. 1. oktober 2018 som ny partner hos Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith.

Ny partner hos Kammeradvokaten: Specialist i ansættelsesret med internationalt udsyn


Advokat Anne Skjold Qvortrup indtrådte pr. 1. oktober 2018 som ny partner hos Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith.

Ny partner hos Kammeradvokaten, Anne Skjold Qvortrup: Specialist i ansættelsesret med internationalt udsyn

Advokat Anne Skjold Qvortrup indtrådte pr. 1. oktober 2018 som partner hos Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith. Hun er 41 år og specialist i arbejds- og ansættelsesret med mere end 12 års erfaring på området. I den periode har hun også fungeret som ekstern lektor ved Aarhus Universitet og undervist på CPH Business samt ved en lang række øvrige kurser.

Anne bliver en del af Kammeradvokatens team for ansættelsesret. Her kommer hun bl.a. til at have fokus på at yde ansættelsesretlig rådgivning til det private marked.

Derudover bidrager Anne med en særlig indsigt og erfaring på det internationale område, som har domineret hendes virke hidtil. Hun kommer derfor også til Kammeradvokaten med et stort internationalt netværk.

Advokat med forkærlighed for det kommercielle

Anne har en omfattende erfaring med problemstillinger inden for arbejds- og ansættelsesret. Det spænder bredt lige fra virksomhedsoverdragelser, håndtering af fratrædelsessituationer, rådgivning om direktøraftaler - til arbejdet med retssager. Derudover er særligt rådgivningen inden for bl.a. transport, shipping og finans nogle af de områder, der arbejds- og ansættelsesretsligt får specialisthjertet til at banke lidt hurtigere hos Anne. I det hele taget er det netop i dette krydsfelt mellem det juridiske og kommercielle, at Anne særligt har sit hjerteblod. Derfor var Kammeradvokaten et oplagt valg for Anne, der ønsker at kombinere jura og forretning og dermed bidrage som en strategisk rådgiver, der udover at komme med juridisk faglighed også har en indgående indsigt og erfaring i at forstå kundernes kommercielle virkelighed.  

Partner hos Kammeradvokaten Niels Banke  lægger heller ikke skjul på sine forventninger til Anne som ny partner i teamet: ”Anne vil styrke vores rådgivning over for det private marked, hvor vi oplever en større og større efterspørgsel”.   

Anne forklarer, at tilvalget af Kammeradvokaten var enkelt: ”I dialogen med Kammeradvokaten oplevede jeg at få verdens bedste vejledning i forhold til, hvor vi skulle hen - og jeg var glad hver gang, jeg gik derfra”. Og så ser hun frem til at være med til at styrke firmaets ansættelses- og arbejdsretslige rådgivning til det private segment.

Anne Skjold Qvortrup har en Cand.jur. fra Aarhus Universitet og South Texas College of Law fra 2002, hvorefter hun fik job hos Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen og derefter siden i 2006 hos Gorrissen Federspiel, hvor hun har været indtil nu.

Privat bor hun på Østerbro med sine to tvillingedrenge Hugo og Philip på 3 år - og sætter ellers pris på en god løbetur.