Nyheder

Kammeradvokatens Konkursportalen.dk er blevet shortlistet til Danish Design Award 2018 i kategorien Outstanding Service.

Konkursportalen.dk shortlistet til Danish Design Award


Kammeradvokatens Konkursportalen.dk er blevet shortlistet til Danish Design Award 2018 i kategorien Outstanding Service.

Konkursportalen.dk er en digital løsning, der flytter en hidtil manuel proces med behandling af konkursboer til en online platform. Portalen skaber øget transparens og forventningsafstemning gennem et højere informationsniveau mellem kreditor og kurator.

Danish Design Award hylder hvert år de bedste danske designløsninger, og viser hvordan design kan gøre en forskel i vores samfund.

Kategorien Outstanding Service illustrerer, at design kan være et effektivt redskab til at nytænke eller forbedre en eksisterende service eller introducere en helt ny service.

Prisen gives til en serviceløsning, der er mere brugervenlig, konkurrencedygtig og relevant for kunderne eller brugerne. Prisen kan også gives til et servicedesign, der kan føre til bedre infrastruktur eller kommunikation, eller til mere effektivt samspil mellem mennesker.

En jury skal nu udvælge, hvilke af de indstillede løsninger der skal gå videre til finalen i maj.