Nyheder

Berlingske Business Magasin har netop kåret advokat Thomas Dithmer fra Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith som et af landets største unge erhvervstalenter i den årlige Talent 100-nominering.

Advokat Thomas Dithmer kåret til Talent100


Berlingske Business Magasin har netop kåret advokat Thomas Dithmer fra Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith som et af landets største unge erhvervstalenter i den årlige Talent 100-nominering. 

Thomas kom til firmaet i 2010 og rådgiver i dag offentlige myndigheder om indkøb af komplekse it-systemer. Thomas er certificeret IT-advokat og har blandt andet en central rolle i Digitaliseringsstyrelsens udbud af MitID, der er et af de største og mest komplicerede digitale infrastrukturprojekter pt.

Digital dagsorden

Thomas er en del af en ny generation af innovative og nytænkende advokater. Thomas er med til at præge den digitale dagsorden hos Kammeradvokaten, hvor han er ansvarlig for en række forretningsprojekter, der har fokus på udbredelse og eksekvering af digitaliseringsprojekter internt hos Kammeradvokaten og eksternt hos klienterne. Thomas er i den forbindelse med til at udvikle nye digitale produkter hos Kammeradvokaten, og han har således et medansvar for firmaets position som digital frontrunner i advokatbranchen.

Advokat med samfundsperspektiv

Man bliver klar over, at det er et spændende og udfordrende projekt, når det i sidste ende kommer til at påvirke én selv – ikke kun som advokat, men som samfundsborger”, fortæller Thomas.

Thomas rammes ofte af sådanne tanker som led i sit arbejde, når han som advokat hos Kammeradvokaten bistår offentlige myndigheder med gennemførelse af projekter, der er af væsentlig og grundlæggende betydning for samfundet. Thomas har for tiden en central rolle i anskaffelsen af det nye NemID (kaldet ”MitID”). Projektet gennemføres i et unikt samarbejde mellem den offentlige sektor og de danske banker, og projektet er ét af de vigtigste og mest centrale it-projekter i det offentlige og private Danmark. Den nye MitID-løsning er afgørende for alle borgeres ”digitale hverdag” og kommer til udtryk, når vi f.eks. overfører penge på netbank, kommunikerer med vores læge, betaler SKAT eller skriver børnene op til daginstitution. Uden et sikkert og solidt fundament herfor, kan vi ikke fungere som digitale borgere i 2018. Det er den form for samfundsopgaver, som Thomas igennem sit advokatarbejde brænder for at løse.

Læs Berlingskes portræt af Thomas Dithmer her.